Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор




Про гру:

Минулорічні регулярні чемпіони Першої ліги та володарі Кубка АМФВ з «Дому Фасадів» проводять непростий сезон – цього разу вони змушені в останніх турах захищати своє право просто вийти до стикових матчів дивізіону. В той же час, друголіговий промоушн «Камаз-Агро» одразу ж веде боротьбу за медалі нового сезону, тож на глядачів чекав досить цікавий поєдинок.

З перших хвилин кидалася в очі як мінімум відсутність у складі номінальних гостей Дмитра Перванчука та Романа Козака, які суттєво допомогли колективу в успіхах попередніх турів. Не дивно, що уже з початку поєдинку вмотивовані гравці «Дому Фасадів» пристрілювалися по воротах суперників дальніми ударами. Ближче до середини тайму вони мали ще більш небезпечну нагоду, однак Богдан Лопоха з близької відстані пробив повз ближній кут воріт Івана Левчука. А от гості відзначилися тим, що показують цього сезону – бережним ставленням до своїх гольових нагод. Першу таку для себе вони отримали на 8-й хвилині зустрічі, і Олександр Цуманчук одразу ж не залишив воротареві ніяких шансів у ближньому бою – 0:1! Пропущений гол дещо знітив номінальних господарів гри, а «Камазу-Агро», навпаки, додав упевненості до перерви ще декілька шансів забити не використали той-таки Цуманчук, а також Олег Юрчук з Віктором Мойсіюком, тож «біло-синім» навіть трохи пощастило завершити тайм лише з мінімальним відставанням від опонентів.

На другу половину зустрічі гравці «Дому Фасадів» вийшли із ще більшою мотивацією і це дало свої плоди – уже на 18-й хвилині Владислав Скулинець більярдно точним ударом зрівняв рахунок після розіграшу аута – 1:1! Відчувши «запах крові»,  «біло-сині» продовжили свій наступ на володіння опонентів. Спочатку Владислав Скулинець ледь не зробив «дубль», однак зі штрафного пробив трохи вище «дев’ятки» воріт, а Богдан Лопоха потряс поперечину рамки. Слід відзначити й чудову гру у воротах Івана Левчука, який врятував «Камаз-Агро» після ударів з вбивчих позицій від Владислава Блащука, Володимира Васильчука та інших опонентів. Колективу з Острожця не вперше потрібно було терпіти у матчі Першої ліги, і, як і в багатьох інших випадках, свого шансу він таки дочекався – контратаку точним ударом завершив Руслан Дорощук – 1:2! В останні хвилини номінальні господарі гри вирішили рятувати ситуацію п’ятьма польовими гравцями, однак у підсумку лише пропустили ще один гол на останній хвилині від Олександра Дубця у порожні ворота – 1:3.

«Камаз-Агро» цією перемогою точно забезпечив собі медалі Першої ліги – якого вони будуть ґатунку, визначить останній тур змагань. А от «Дому Фасадів» потрібно буде відстояти своє місце у плей-офф лобовим матчем проти «Олімпа».

Кращі гравці: Владислав Скулинець – Олександр Цуманчук