Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Голоскоков Сергій




Про гру:

В неділю зранку в стартовому матчі 8-го туру в П’ятій лізі для господарів майданчика в луцькому дербі настав справжній час «Ч». П’ять набраних залікових балів командою «TatrafanFlexible» на турнірній дистанції не гарантували амбітному колективу потрапляння до завітної «вісімки», а тому ціна перемоги значно збільшилася через конкурентну ситуацію в сьомому за силами дивізіоні 14-го Чемпіонату Волині. «Античний» колектив до звітної зустрічі підійшов із більш кращими здобутками – шоста позиція із 9-ма очками, хоча до золотих медалей «регулярки» послідовникам царя Мідаса в сезоні 2021/2022 об’єктивно не дотягнутися попри чарівні здібності героя давньогрецьких міфів. Проте, в теорії через фінішні поразки можливість зіграти в турнірі «СakeCup» лишалася для підопічних Юрія Павельчука об’єктивною реальністю. Тому «волошкові» на гру з «заводською» командою вийшли у вищій ступені готовності, але жага перемоги опонентів була не менше і гольову феєрію на початку зустрічі організували саме «помаранчево-чорні». Вже на 30-й секунді Олександр Сергєєв з передачі тезки Сашка Гудемчука відкрив рахунок. За кілька хвилин свіжий трансфер «татрафанівців» Назар Бугайчук, а за сумісництвом головний тренер тріумфально зігравшого напередодні ЛФК «Любарт» - перемога над «Ураганом-2» в Першій лізі України 3:0, блиснув індивідуальною майстерністю та відправив «селект» у верхній кут воріт. Гольову естафету від тренера на 4-й хвилині перехопив президент «князів» Дмитро Пасічних, котрий з лівого флангу атаки пробив низом потужно і влучно – 3:0.

Тільки після цього «царський» колектив прокинувся від зимово-ранкової сплячки та спробували повернутися в гру. На 8-й хвилині номінальні г8ості луцького дербі розписали комбінацію, в який після точної передачі Євгена Кумпана не перший гол в кар’єрі забив Олександр Сачковський.

«Мідас-2» спробував розвинути успіх за рахунок п’ятого польового гравця, в якості якого на майданчику СК «Арена Спорт» працював Юрій Павельчук, але до перерви рахунок 3:1 залишився незмінним.

Після відпочинку «волошкові» не стали міняти лінію поведінки та продовжили наступ великими силами. Моментів побільшало, але в одному з епізодів помилка у перепасах дозволила на 21-й хвилині Євгену Сергєєву оформити дубль та збільшити перевагу господарів до трьох пунктів. Проте за мить Євген Кумпан скоротив відставання, а трохи згодом дубль Сашка Сачковського остаточно відновив інтригу. Окрилені локальними успіхами на куражі «античні» продовжили наступ і на останніх хвилинах таки відновили рівновагу 4:4. Бомбардир другого «Мідасу» Сергій Воробей завершив комбінацію, а далі пролунав свисток і команди емоційно ще дограли 4 секунди через технічні проблеми із табло, підбивши нічийний підсумок.

Такий результат дозволив лучанам зберегти гандикап в один пункт над «ВудЕкоБуд-2»  перед останнім туром, в якому команді «TatrafanFlexible»  зустрічатися з достроковим віце-чемпіоном «регулярки» - земляками з ФК «Грифон», перенесши час «Ч» рівно на тиждень. До речі конкуренти заводської команди з Олики в 9-му турі гратимуть із аутсайдером ФК «Гірка Полонка». А «Мідас» може спокійно готуватися до кубкових перегонів та 1/4-ї плей-офф.

 Кращі гравці: Олександр Сергєєв – Олександр Сачковський