Гра


11: 2

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Голоскоков Сергій




Про гру:

Лучани ще до початку зустрічі з новоявленим чемпіоном Регулярної першості в П’ятій лізі знали, що їх головний конкурент у боротьбі за бронзові нагороди чемпіонату клуб «Переможна варта» в матчі з ФК «Кременець» поступилася з рахунком 3:6. А тому з огляду на турнірні колізії «хлібопіки» цілком могли вирішувати призові питання за рахунок власних дій.

АСК «Забороль» на звітну зустріч вийшов в гарному настрої, маючи на турнірній дистанції стовідсотковий результат та бажання продовжити чемпіонську ходу. Щоправда, справжнім холодним душем для господарів став пропущений у дебюті зустрічі м’яч, котрий ударом із своєї половини забив відомий у футзально-футбольних колах Антон Сташевський, який зірвав оплески не тільки від своїх персональних прихильників, але й від присутніх на трибуні СК «Арена Спорт» глядачів.

Переможна музика недовго грала на вулиці Теремнівський. Пропущений гол в першу чергу роздратував і по спортивному розлючив титулованого Петра Шелеста, котрий на 2-й та 4-й хвилинах у фірмовому стилі розписався у воротах суперника. А трохи згодом Сергій Березюк остаточно повернув статус фаворитів поєдинку на бік дострокового чемпіона П’ятої ліги – 3:1.

Футзалісти з Луцького району продовжували домінувати на майданчику та відпрацьовували гру із п’ятим польовим з постійними підключеннями до атак емоційного Віктора Воробея. На 8- хвилині забив Володимир Білоус, а за дві хвилини хвилині ніхто не здивувався коли Петро Шелест на лівому фланзі атаки господарів продемонстрував «фокус із шляпою» та зробив остаточну заявку на перемогу – 5:1.

Підсумком першого тайму став результат 8:1. Насправді фатальною для «хлібопіків» стала містична 13-а хвилина, коли м’яч тричі побував у сітці воріт лучан. Спочатку Ігор Динісов пробив захист «червоних», а далі Петро Кушнір оформив дубль.

Після відпочинку гра перетворилася у формальність, адже імя переможця вже було відомим. В дебюті тайму в порожні ворота заборольчан зі своєї половини забив Богдан Рабський. Далі персональну статистику апгрейдив Петро Шелест, забивши четвертий, а згодом і п’ятий гол. Ще один дубль у грі зробив Сергій Березюк. Таким чином АСК «Забороль» продовжує штампувати перемоги, а «хлібопіки» залишилися лише з теоретичними шансами на потрапляння в 1/4 плей-офф «абсолютки», але можливістю вибрати «гілку» на шляху до фіналу.

Кращі гравці: Петро Шелест – Антон Сташевський