Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Із анонсу завершального туру стало відомим, що в золотому матчі між «Гандикапом» та ФК «Ветеран» очікувати сенсацію на варто. Але якщо припустити, що хлопцям із Струмівки в неділю зранку вдасться зачепитися за нічию, то вартість перемоги у звітному поєдинку для ФК «Мильськ» зростає у рази. Адже саме команді з селища екс-Рожищенського району, яке має аж 466 мешканців, вдалося обіграти в 2-му турі кандидата №1 на титул чемпіона регулярної першості в Шостій лізі з рахунком 6:5.Тому у разі нічийного результату за підсумком матчу 30 січня для ФК «Мильськ» вступає в дію пункт Регламенту, що підтверджує перевагу суперника, котрий за рівності очок має вікторію в особистій зустрічі. А теоретична поразка «Гандикапа», у разі перемоги над «Сенкевичівкою» підопічних Володимира Іщука виводила «блактиних» на першу сходинку п’єдесталу пошани. Але спочатку треба було переграти аутсайдера дивізіону, котрий в останніх поєдинках першості демонстрував непоганий атакуючий футзал, щоправда, з великою кількістю помилок у захисті. Статистичні показники «Сенкевичівки» в тому порука.

Арбітр дав сигнал до початку стартового матчу 9-го туру і через 18 секунд на табло запалали цифри 0:1 на користь ФК «Мильськ». Перша ж атака завершилася потужним та влучним  пострілом Юрія Шепелюка. Відповідь від «червоно-синіх» прийшла за кілька хвилин, коли після верхової передачі Тарас Мазяр у стрибку переправив «круглястого» у сітку – 1:1. Як показали подальші події першого тайму, такий результат став підсумком дебютної частини гри.

Про те що треба вигравати гості згадали після перепочинку. Спочатку Іван Саливончик завершив комбінацію влучним ударом, а трохи згодом Володимир Тарасюк пульнув по воротам господарів і арбітрам навіть довелося порадитися щодо взяття воріт, настільки швидко м’яч влетів у рамку та відбився від внутрішньої планки, вилетівши на майданчик.

В середині тайму Олександр Сень з ФК «Мильськ» остаточно зняв питання щодо переможця зустрічі, коли під оплески глядачів непоганим ударом зробив рахунок 4:1.

А за дві з невеличким хвилини до фінальної сирени Олександр Фіщук в складі гостей також вписав своє ім’я в ігровий протокол, офіційно підтвердивши той факт, що ФК «Мильськ» виграв важливий для себе матч з рахунком 5:1 та пішов відпочивати, очікуючи підсумку недільної гри «Гандикапа» з ФК «Ветераном» із Струмівки. Нажаль, але для переможця звітної зустрічі футзалісти з Сільця та Журавників перемогли лучан 3:1 та вибороли звання чемпіоноів Регулярної першості, «підігнавши» конкурентам з ФК «Мильськ» титул екс-чемпіонів Шостого дивізіону. А ФК «Сенкевичівка», маючи практичний досвід «регулярки» може відповідально підготуватися до втішного турніру та матчу Кубку Старту, де на них за тиждень чекає добре знайомий суперник із ФК «Мильськ».

Кращі гравці: Михайло Січевський - Сергій Романюк