Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Лисиця Назарій




Про гру:

З різними турнірними завданнями підходили команди до звітного поєдинку: «Kroshu» зберігав примарні шанси для потрапляння у трійку призерів, а «Гранітбуд» намагався забратися якомога вище у турнірній таблиці перед початком матчів на виліт.

І, варто відмітити, що команди одразу взялися за справу. Номінальні господарі зусиллями визнаного напередодні кращим в минулому турі гравцем Другої ліги Павла Баласа відкрив рахунок уже на першій хвилині зустрічі. До перерви на паркеті була присутня ніби лише одна команда: Павло Балас оформив хет-трик ще в першому таймі, а Андрій Наконечний гарним пострілом після розіграшу кутового допоміг встановити рахунок 4:0. Був у першій половині ще один хет-трик – це Тарас Потоцький тричі!!! Асистував своїм партнерам.

Чи далась взнаки певна розслабленість «Kroshu» чи хлопці з «Гранітбуду» зібрали волю в кулак, та другий тайм пройшов у повністю рівній боротьбі. Зусиллями Владислава Романюка та Богдана Марищука команді з Горохівщини вдалося двічі відзначитись у воротах суперника та дещо підсолодити гіркоту від провального першого тайму.

Гравці «Kroshu» не відставали та теж двічі засмутили голкіпера опонентів. Це Павло Балас у відмінному стилі оформив покер, чим підтвердив своє реноме одного з найкращих гравців дивізіону. Також чудовий гол вдався Назарію Стебельському, який «розписався» у ворожих воротих, по черзі обігравши ледь не всю команду суперників.

Під кінець поєдинку виникла мінімальна сутичка між командами, проте вона закінчилася наскільки швидко настільки швидко й почалася. Усі розуміли, що нікому не потрібні зайві дискваліфікації перед найвідповідальнішими поєдинками сезону.

Як підсумок, 6:2 на користь «Kroshu», обидва колективи готуються до плей-оф.

Кращі гравці: Павло Балас – Богдан Марищук