Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Лисиця Назарій




Про гру:

Коли мова йде про останній тур в регулярній першості, а разом із ним про остаточний розподіл місць перед стартом матчів на вибування – не до жартів. Тим більше «Olam-Kesef» у разі перемоги могли «вскочити» у медальний залік.

Тож перший тайм скоріше нагадував справжню шахову партію із присмаком футзалу. Акцент на початку гри був зроблений на оборону, що й відобразилось на не досить великій кількості гольових моментів. Та все ж слід відзначити номінальних господарів, які були дещо гостріші, як от в моменті коли Андрій Гузоватий влучив у штангу. Непогано виглядав і хитрий розіграш від «Olam-Kesef» після розіграшу якого лише захисник «Арсенала» виніс круглого прямісінько «зі стрічки». Та все ж команди пішли на перерву, так і не відкривши рахунок у матчі.

У другому таймі глядачі побачили веселіше явище. Одразу після свистка про початок другого тайму Андрій Гузоватий зумів переправити м’яча у ворота після дещо невдалого удару партнера по команді, 1:0.

За кілька хвилин номінальні господарі після чудової «стіночки» змогли подвоїти свою перевагу. Завершував комбінацію Тарлан Гаджиєв.

Здається, що тільки після цього «Арсенал» заграв на повну. Гості розпочали грати з п'ятим польовим. Дуже прикро для них те, що чудові розіграші раз по раз не завершувалися успіхом. Штанга, поперечина, чудові сейви голкіпера… і лише за декілька секунд до сирени Миколі Поліщуку вдалося відзначитися голом престижу.

2:1 і вітаємо «Olam-Kesef» з бронзовими нагородами «регулярки»!

Кращі гравці: Тарлан Гаджиєв – Поліщук Микола