Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Кунаков О.




Про гру:

Цей поєдинок був для теремнівців «матчем смерті», оскільки лише перемога дозволяла номінальним господарям потрапити вісімки найкращих. Тому одразу після стартового свистка «пекарі» заволоділи ініціативою і намагалися вигадати щось креативне та нестандартне попереду, оскільки досвідчені гравці «ЛСТМ» захищалися впевнено і доволі довго Роман Перлов нудьгував без роботи. Гості не мали нічого проти того, щоб зіграти «другим номером» і їх контратаки були доволі небезпечні, хоча до серйозних загроз воротам Дмитра Притулюка справа у першому таймі також доходила не часто, проте господарі змушені були грати обережно.

Розуміючи, що за такого перебігу подій на майданчику про плей-офф можна забути, підопічні Олександра Антонюка по перерві ще додали в русі та почали намагатися продертися до воріт суперника не лише за рахунок пасу, а й завдяки індивідуальним діям. І це принесло результат. На 21-й хвилині Максим Ядловський зміг обіграти захисника і вийшовши на побачення з Романом Перловим влучно пробив у нижній кут. Після пропущеного голу гості дещо активізувалися, але помилка у центрі майданчика завершилася виходом Михайла Байбули сам на сам з голкіпером «будівельників» і потужним пострілом під стійку. Невдовзі Олександр Неделюк зумів відіграти один гол елегантно перекинувши Дмитра Притулюка, але не минуло й хвилини, як Максим Герасимук потужним ударом у ближній кут відновив перевагу теремнівців у 2 м’ячі. Вочевидь маючи інформацію, що «Динамо» поступається у Нововолинську, обидва колективи не надто наполягали на зміні рахунку, хоча «ЛСТМ» до самої сирени намагався хоча б скоротити відставання.

Отож, обидва суперника потрапляють до топ-8, де «ЛСТМ» перевірить на міцність переможців регулярки «ТТІ» Нововолинськ, а теремнівці позмагаються за путівку до півфіналу з МФК «Хорів».

Кращі гравці: Максим Ядловський – Олександр Неделюк