Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

  Цю гру можна однозначно назвати грою одного актора, а саме гравця команди гостей – Сергія Трофимчука.

Гра розпочалася без розвідки, з активних атак господарів, які вже на третій хвилині мали реальний шанс відкрити рахунок, вийшовши трьома гравцями на одного захисника.

 В цілому гра проходила коректно, без фолів, на середніх швидкостях. Команди подовгу утримували м’яч, шукаючи шляхи до воріт суперника.

Поступово, починаючи з 6 хвилини, ініціативу перехвачують гості і така тактика команди завершується голом. Сергій Трофимчук після прострілу Артема Пашківського, на 7-й хвилині, відкриває рахунок у грі.

Після пропущеного голу, щоб встановити рівновагу, господарі грають в 5 польових гравців. Але ця тактика стає для них роковою. Протягом останніх чотирьох хвилин першого тайму, всюдисущий Сергій Трофимчук, забиває ще чотири голи у ворота господарів і свій п’ятий підряд у грі. За явної переваги гостей команди йдуть на перерву.

Другу половину гри активніше розпочали господарі, стараючись спасти гру. Вони першими декілька разів поспіль створюють небезпечні моменти біля воріт тредерсу. Але гості чітко обороняються, читаючи комбінації господарів і діють від оборони, на контратаках. На 17-й хвилині, в одній з таких контратак, Сергій Стернійчук доводить лік забитих м’ячів гостей до шести.

Після цього голу гості заспокоїлися і невдовзі були покарані. Через дві хвилини, атовець  Віталій Манченко, забиває перший м’яч у ворота гостей. У господарів після цього голу відкрилося «друге дихання» і вони нарощують темп гри. Але час невпинно завершується. За дві хвилини до завершення гри,   скориставшись обрізкою гостей, господарі розігрують ефектну атаку з виходом три на одного і Василь Грель забиває другий гол.

Але гості не ликом шиті. Вони боряться до останньої секунди і за дві секунди до завершення гри, все то й же всюдисущий Сергій Трофимчук,  забиває свій сьомий гол, тим самим доводячи свою майстерність у грі і робить заявку на звання кращого бомбардира, довівши лік своїм голам до 21.

Кращі гравці: Сергій Ткаченко – Сергій Трофимчук