Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Розпочинались недільні футзальні баталії у Шостій лізі грою між хлопцями з с. Ратнів та їхніми візаві з Дубнівської.
 Надзвичайно цікавою виявилася ситуація у цьому дивізіоні в останньому турі "регулярки", так як за заповітне "бронзове" місце мали можливість поборотися аж п'ять!!! колективів. Правда в двох з них були лише теоретичні шанси, та у футзалі бувають різні дива, за що ми його і любимо.
 Натомість нинішні суперники були одними з головних претендентів на завоювання цієї почесної нагороди, знаходячись перед цим туром на четвертій та п'ятій позиціях відповідно, тож поєдинок мав бути дуже бойовим та видовищним.
 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а ратнівчани вже повели у рахунку. Це Андрію Савчуку вдався влучний постріл вже на перших секундах гри. Такий негативний початок гри дещо вибив з колії хлопців з Дубнівської, і їм знадобилося трохи часу, щоб відійти від такого неприємного нокдауну.
 З плином ігрового часу червоно-чорні зуміли вирівняти гру, і створили декілька небезпечних моментів, які закінчились м'ячем Андрія Захарчука, на що практично одразу відповів Артем Лясковський. Так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних господарів.
 Початок другого тайму був за хлопцями з Дубнівської, які за допомогою автоголу зуміли зрівняти рахунок у грі і все розпочалось "з нуля".
 Протікали хвилини зустрічі, з намаганням кожної зі сторін перехилити шальки терезів на свій бік , та жодній зі сторін протистояння це довго не вдавалось, допоки за декілька секунд до кінця гри дубнівчанин Василь Савонік не зміг влучити у порожні ворота і принести таку важливу перемогу для своєї команди. 
Кращі гравці:  Артем Лясковський - Андрій Захарчук