Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 В останньому турі Регулярного чемпіонату в Шостій лізі календар звів команди, які вирішують різні турнірні завдання. Якщо футзалісти з Доросинівської громади ведуть вперту боротьбу за один з комплектів нагород- а саме "бронзи", то їхні опоненти борються за попадання у зону плей-офф і перед звітним туром знаходились на сьомій, прохідній позиції.
 Отож, поєдинок мав дуже велике значення для обох команд, і вони прагнули будь-що перемогти, для того щоб виконати це нелегке завдання.
 Гра розпочалась досить активно. Хвилі командних атак переміщувались, як на одні, так і на інші ворота, несучи небезпеку для захисних редутів команд-опонентів. Першому пробити цей "китайський мур" вдалось доросинівцю Сергію Кожні, і його колектив повів у рахунку. Продовжив його вдалу гру Тарас Опікан, і це вже була досить вагома перевага, яку правда дещо зменшив В'ячеслав Дорош. Так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних господарів.
 Друга половина розпочалась з точним відзеркаленням першої- швидких атак на ворота кожної зі сторін протистояння, та м'яча доросинівця Іллі Чухрая, який знову зробив рахунок більш приємним для своєї команди.
 Швидко пролітали хвилини тайму, наближаючи команду з бувшого Рожищенського району до таких жаданих нагород Регулярної першості.
 Як не намагались футзалісти в "чорних струях" щось поміняти у грі, їм це так і не вдалося.
 В кінці гри команди обмінялися м'ячами, авторами яких стали Сергій Кодня та Сергій Кравчук, але це вже нічого не поміняло у підсумковому результаті поєдинку.
Кращі гравці: Кодня Сергій - В'ячеслав Дорош