Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрілись команди, які вирішували практично такі ж завдання, що були в суперників у грі, яка була перед цим.
"Гандикап" бореться за звання чемпіона Регулярного чемпіонату, а їхні візаві - за подання у зону плей-офф, тож гра була дуже важливою, як для однієї, так і для іншої команди, кожна з яких напевно привезла шампанське, яке мала би відкоркувати після вдалого вирішення цього випробування.
 Початок зустрічі був за "ветеранами" та Марком Кузняком, який відкрив рахунок у грі, і підняв градус цього поєдинку до найвищої позначки. "Гандикапівці" відповіли пострілом Олексія  Цимбала який зрівняв рахунок.
 Суперники грали у відкритий футзал, з достатньою кількістю небезпечних моментів біля воріт як однієї, так і іншої з команд цього двобою.
 Небезпечних моментів було предостатньо, та головного - забитих м'ячів у першій половині глядачі так більше не побачили.
 Такий рахунок не влаштовував жодну зі сторін протистояння, і вони з перших секунд другого тайму кинулись вперед намагаючись перехилити шальки терезів на свою користь. Та надійно діяв захист команд, зводячи нанівець всі атакувальні потуги опонентів.
 Швидко пролітали хвилини гри, показуючи напевно справедливу нічию на табло.Та коли до її завершення залишилось дві хвилини, одні з кращих гравців "Гандикапу",  у цій грі, Олексій Цимбал та Василь Годун, зуміли таки забити суперважливі м'ячі для свого колективу, і принести перемогу у Регулярному чемпіонаті в Шостій лізі. З чим ми і вітаємо команду. 
Кращі гравці:  Антон Калитка - Марк Кузняк