Гра


1: 8

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались команди, які знаходились всередині турнірної таблиці перед останнім туром Регулярного чемпіонату. Колективи були на шостому та восьмому місцях відповідно, і борються за попадання в плей-офф, тож ця гра була визначальною.
 В "олімпійців" ситуація була дещо простіша , так як свого сьогоднішнього суперника вони випереджали на два залікових пункти. А "мідасавцям" потрібно було обов'язково перемагати , для того щоб спокійно себе почувати і не залежати від того, як зіграють їхні конкуренти у боротьбі за заповітну " вісімку" .
 Зустріч розпочалась досить активно, і вже в дебюті поєдинку гравець "Олімпії" Дмитро Кисляк зумів забити швидкий м'яч і його команда повела у рахунку . Він же його і подвоїв всередині тайму, і справи у його суперників стали не дуже хорошими.
 Треба віддати належне підопічним Юрія Павельчука. Вони великими силами пішли вперед відіграватись і створювали досить  багато небезпечних моментів, та нажаль "вижати"  щось з цього в першому таймі команді так і не вдалося.
 Натомість на його останній хвилині Юрій Ліщук та все той же всюдисутній  Дмитро Кисляк зуміли знову забити . І на перерву опоненти пішли при досить відчутній перевазі салатово-чорних.
 Друга половина розпочалась з м'яча гравця "Мідаса" Антона Абрамова, на що відповів Василь Коротюк , і гра стала вже набагато спокійнішою , так як гравці розуміли що таку перевагу відіграти дуже важко, і головне зберегти сили, та не травмуватись для поєдинків , які чекають команди у майбутньому.
 В кінці гри номінальні господарі пішли награвати п'ятого, чим вдало скористалися герої зустрічі Дмитро Кисляк, та Ліщук Юрій які забили у пусті ворота, і поставили кінцевий переможний рахунок для свого колективу.
Кращі гравці: Антон Абрамов - Дмитро Кисляк