Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Ще у попередньому турі чемпіонату гравці «Камазу-Агро» забезпечили собі медалі Першої ліги чемпіонату Волині, але у випадку перемоги в звітній грі та невдач когось із конкурентів могли «осріблити» чи «озолотити» ці нагороди для себе. В свою чергу, гравці команди «Духче» могли суттєво покращити свої позиції перед стиковими матчами змагань.

Гра вийшла досить обережною – у першому таймі обидва колективи більше намагалися не помилитися та особливо не ризикували. Перший шанс мали «чорно-білі», які грали без свого головного голеадора Вадима Мойсеєва – Валерій Дудар пробивав по воротах у швидкій атаці, і м’яч ледь не зрикошетив у ворота від суперника. У відповідь в середині тайму намагався реалізувати атаку «Камазу-Агро» багаторічний лідер команди Олег Юрчук, однак його удару в дальній кут не вистачило точності.

Як виявилося, усю гостроту в своїх діях команди перенесли вже на другий тайм, початок якого став вирішальним у виконанні номінальних господарів та фаворитів гри. Шикарний удар з-за меж карної зони прямісінько у «дев’ятку» воріт вдався Дмитру Перванчуку – на виході вийшов гол, достойний до потрапляння у хіт-паради тижня – 1:0! А ще за три хвилини колективу з Острожця вдалося провести разючу контратаку, яку точним ударом завершив Ілля Коваль – 2:0. Гравці «Духча» пішли ва-банк, випустивши п’ятого польового гравця, однак реалізувати свої можливості не зуміли – один з найкращих моментів був у Євгена Поліщука, однак після його дальнього пострілу голкіпера підстрахував польовий гравець, який вибив м’яч з лінії воріт. Могли закривати гру й гравці «Камазу-Агро», однак навіть попри нереалізовані шанси того-таки Коваля та його партнерів, зуміли довести гру до приємної перемоги.

У підсумку, «Камаз-Агро» після підйому з Другої ліги зумів одразу ж здобути «бронзу» регулярної першості у Першій лізі, а гравці команди «Духче» стали шостими у підсумковій таблиці, тож у чвертьфіналі ці суперники знову зійдуться між собою уже в двоматчевій дуелі на шляху до звання Абсолютного чемпіона дивізіону.

Кращі гравці: Ілля Коваль – Євген Поліщук