Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук Анна/Голоскоков Сергій




Про гру:

На звітну зустріч завершального 9-го туру П’ятої ліги луцька команда отримала додаткову групу підтримки у вигляді гравців «Переможної варти». Згідно турнірної ситуації «муніципали» могли мріяти про бронзові медалі у разі успіху «античного» колективу. Підопічні Юрія Павельчука і самі були не проти обіграти ФК «Кременець» аби покращати турнірну позицію перед початком плей-офф. Але хлопці з екс-Рожищенського району звичайно були протилежної думки  і на гру з «волошковими» вийшли з бажанням зберегти місце на п’єдесталі пошани та приміряти бронзові нагороди регулярної першості.

 З перших хвилин вмотивовані гості пішли вперед великими силами та обрушили на захисні редути лучан град ударів помаранчевим «селектом». Активний початок і Дмитро Романюк в стилі свого повного тезки з напівпрофесійного ФК «Любарт» Діми Романюка на прізвисько «Клінц» на 4-й хвилині відкриває рахунок і надихає своїх партнерів на апгрейт результату, що вилилося в цілу низку гострих епізодів без взяття воріт. Вперше серйозно огризнутися «античним» вдалося лише за екватором першого тайму, коли «античні» лише дивом не зрівняли рахунок. Але на 11 хвилині гол таки стався, коли Давід Бабич пробив у ближній кут воріт «кременчан» з лівого флангу атаки і воротар не зумів зафіксувати «селект» у руках – 1:1. За нічийного результату команди пішли на короткий перепочинок.

Така опція явно пішла на користь ФК «Кременець», який через 11 секунд після відновлення зумів собі створити гандикап в один пункт. Футзалісти в червоно-чорній формі розіграли комбінацію, в якій взяли участь Богдан Репецький у якості асистента та Сергій Кулюк у ролі автора забитого м’яча.

Тепер вже «Мідас-2» почав докладати зусиль щодо відновлення паритету. Гольова загроза біля воріт гостей матеріалізувалася у гол на 18 хвилині, коли наполегливий Євген Кумпан на лівому фланзі атаки виграв єдиноборство та переграв голкіпера – 2:2. Рівновага у принциповому протистоянні тривала до завершення 24-ї хвилини і і здавалося влаштовувала обох суперників, які свої плей-оффівські питання практично вирішили ще у попередньому турі. Проте, іншої думки був кращий гравець матчу Дмитро Романюк, котрий не тільки вивів вперед ФК «Кременць» 2:3, але й дозволив комфортно здобути бронзу «регулярки» та записати на власний рахунок дубль.

Наступного вік-енду хлопці з Рожищини спробують застосувати переможний досвід у матчі за Кубок Мрії з FC «Respect», а колектив Юрія Павельчука зіграє за новостворений трофей Кубок Старту з шестиліговим ФК «Гандикап». В Абсолютній першості за звання чемпіонів Волині у П’ятій лізі команди отримали непростих суперників у вигляді самих себе. ФК «Кремінець» у чвертьфінальному двобої плей-офф зіграє з добре знайомим «Мідасом-2», що розтягне звітне протистояння на цілих три матчі. Впевнений – буде цікаво.

Кращі гравці: Юрій Павельчук – Дмитро Романюк