Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Шитов О.




Про гру:

Навіть без свого капітана Юрія Гаврилюка «Метеор» зумів вирішити завдання щодо здобуття чергової перемоги у Регулярній першості Третьої ліги, яка дозволила потрапити помаранчево-чорним в «призи». Ковельські «Козаки» так і не знайшли доводів аби переграти досвідчений колектив з Луцька.

А розпочалося все доволі тривіально. «Козаки» звично пішло у наступ і в підсумку за всіма атакуючими статистичними показниками, окрім голів, перевершили свого «космічного» візаві. «Метеор» же зіграв раціонально і вже на 4-й хвилині мав перевагу у три голи стараннями Василя Грабовецького та Андрія Франчука. Ковельчанин  Степан Алєксєєв зумів дещо відновити інтригу у протистоянні, але до перерви рахунок 3:1 залишився незмінним.

Всі намагання «козаків» переломити хід поєдинку були безуспішними. Мяч летів куди завгодно, але тільки не в сітку воріт суперника. Щоправда на 19-й хвилині гравець ковельчан Вадим Качкозабив другий гол своєї команди, але за кілька хвилин до цього Василь Грабовецький  вже оформив хет-трик і питання щодо переможця гри було знято з порядку денного.

«Метеор» зумів здобути бронзу «регул ярки», а обидві команди спробують поборотися за звання абсолютних чемпіонів області в Третій – мабуть самій рівній лізі Чемпіонату Волині.