Гра


6: 4

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Притулюк Д.




Про гру:

Матч який не вирішував долі призових місць, а тільки суперника в стадії плей-офф вийшов дуже емоційним та драматичним. «Колос» першим відкрив рахунок коли Дмитро Медунецький протягнув круглого в своїх ногах через усе поле та «ковернув» його в дальній кут воріт суперника.

 Ще через невеликий проміжок часу Орест Орешкевич подвоїв перевагу своєї команди. «Агромат»швиденько оговтавшись скоротив відставання до одного пункта, але це був лише початок. Спочатку Дмитро Чепура на рівному місці за розмови отримав два «гірчичника», та був змушений покинути ігровий майданчик.  Підопічні Юрія Йоржика змогли скористатись кількісною перевагою та зрівняли рахунок.

Відпочивши в перерві, команди вийшли з ще більшою наснагою на перемогу. В середині другого періоду зустрічі Вадим Іванюк вивів футзальний колектив «Агромату» вперед.

Вся інтрига залишилась на кінець зустрічі. Спочатку  біло-зелені зрівняли рахунок, а за кілька хвилин Юрій Ващук граючи п’ятого польового був вилучений за позбавлення явної можливості забити гол. Всі глядачі вважали що перемога салатово- чорних тепер «не за горами». На що Ківерцівський колектив в лиці Юрія Чепури зумів забити гол в меншості. Після цього вони зловили кураж і круглий перетнув лінію воріт суперника ще двічі.

Важкуча перемога «Колоса» та п’яте місце у регулярному  чемпіонату Волині з футзалу. Колектив «Агромат» має можливість реабілітуватись у стадії плей-офф.