Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
5: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

Кубкові матчі завжди відрізняє від інших видовищність, бойовитість та непередбачуваний результат. Перемагати потрібно обов’язково сьогодні, іншого шансу не буде і усвідомлення цього додає колективам енергії та завзяття. Саме таким видався звітний поєдинок. Суперники одразу після стартового свистка пристрасно заходилися створювати небезпечні моменти. Причому в першому таймі явно більше роботи випало на долю голкіпера номінальних господарів Олександра Сержанта, який відбив кілька дуже складних ударів. Втім, на 6-й хвилині гравці «Покрову» таки досягли свого – Олег Хаїнський скористався неузгодженістю дій суперників у власному карному майданчику і завдав разючого удару з близької відстані. Пропущений гол збадьорив гравців «Клевер Сторс», вони перехопили ініціативу, провели кілька перспективних атак і доволі швидко відігралися – Дмитро Герасимюк гарним пострілом увігнав «Select» у дев’ятку воріт гостей. Господарі продовжили тиснути і незабаром той же Дмитро Герасимюк вискочив сам на сам з Миколою Марчуком і проштовхнув м’яч повз голкіпера. Проте на перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь «батюшок» – Сергій Ліщук та Павло Видрич забили два схожих голи після індивідуальних проходів по центру.

Такий перебіг подій аж ніяк не влаштовував господарів. Вони знову збільшили темп гри і міцно затисли «Покров» на власній половині майданчика. Гол назрівав і врешті решт Олег Войтюк гарним ударом у нижній кут пробив таки Миколу Марчука. Зрівнявши рахунок «Клевер Сторс» продовжив тиснути і досяг свого – в середині другого тайму Тарас Осадовський та Олег Войтюк забили двічі і зробили рахунок 5:3 на користь своєї команди. Гості кинулися рятувати гру, але Володимир Костюк, що з’явився по перерві у рамці господарів діяв впевнено і лише на останніх секундах Серафиму Федчуку вдалося його переграти. Та часу зрівняти рахунок ще раз вже зовсім не лишилося.

Таким чином, завдяки цій трудовій та вольовій перемозі «Клевер Сторс» потрапляє до чвертьфіналу Кубку Мрії, а «Покров», продемонструвавши загалом непогану гру завершує турнір на стадії 1/8.

Кращі гравці: Олег Войтюк – Павло Видрич