Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
7: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Команди цього року вже зустрічалися у рамках регулярного чемпіонату в Другій лізі і тоді острожецький колектив впевнено переміг 6:1. До того ж молоді «любартівці» мали лише годину відпочинку після непростого поєдинку Юнацької Екстра-ліги проти рівненського «ДЮСШ № 4-Кардинал-2-Рівнестандарт» (у якому вони, до речі, здобули перемогу 3:0). Гравці «Олам-Кесеф» розпочали зустріч на максимальних обертах і захист номінальних гостей одразу затріщав по усіх швах. Протягом двох стартових хвилин Володимир Горохоль встиг оформити дубль, що дозволило його команді грати спокійно і обирати зручну тактику. В середині першого тайму партнера підтримав Андрій Гузоватий і також двічі протягом хвилини вразив ворота Павла Белінського. Перед перервою Олександр Барболін елегантно п’ятою підправив м’яч у ворота господарів і дещо скоротив відставання у рахунку, проте 4:1 після першого тайму були цілком комфортними для «Олам-Кесефа».

На початку другої половини гості нарешті увімкнулися у гру, скориставшись розслабленістю суперника перехопили ініціативу і завдали два вкрай небезпечних удари з середньої дистанції, які Сергію Гузоватому з великим трудом вдалося перевести у стійку. Гол назрівав і врешті «Select» опинився у воротах господарів – Павло Белінський реалізував удар з 6-метрової позначки. У «любартівців» зажевріла надія врятувати матч і граючий тренер Олександр Лисенко почав все частіше випускати на майданчик п’ятого польового гравця. Та ризик не виправдався. Андрій Ліщишин, Володимир Горохоль та Віталій Колядич покарали юнаків за помилки. Фінальною крапкою в зустрічі став реалізований Олександром Лисенком 10-метровий штрафний удар.

Отож, «Олам-Кесеф» впевнено перемагає з рахунком 7:3 і з нетерпінням очікує суперника по чвертьфіналу, а «Любарт-U17» вибуває з розіграшу Кубку Прогресу вже у першому раунді.

Кращі гравці: Володимир Горохоль – Станіслав Шклярук