Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
5: 0

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Кубкова дуель команд з різних «вагових категорій» здавалася передбачуваною – оптимальний титулований склад «Надії» (до слова – чинні володарі Кубка Волині) проти «Рятівника», який розпочинав гру навіть без запасних гравців, один з яких усе ж добіг на гру вже після її початку…

Очікування підтвердилися – фаворити гри потужно розпочали її, уже на 3-й хвилині реалізувавши одну із своїх нагод: Назар Цюпка опинився у потрібному місці у потрібний час та замкнув дальню стійку після прострілу з флангу – 1:0. «Надія» грала легко, а іноді навіть надто розслаблено – наприклад, з вигідної позиції ніхто не накривав удар Володимира Ренькаса, однак той пробив лише трохи вище воріт Ігоря Пунди. У відповідь хорівський колектив вдало розіграв кутовий, після якого Цюпка оформив «дубль» у матчі – 2:0. Особливо старався відзначитися один з лідерів «Надії» Сергій Шафранський – утім, чимало дуелей з ним вигравав голкіпер «Рятівника» Олександр Луць, а Юрій Хавер та Ігор Пунда неточно пробивали з вигідних позицій. Наприкінці тайму Шафранський таки досягнув свого після того, як «надійні» вдало розіграли п’ять польових, та встановив кінцевий рахунок тайму – 3:0.

Одразу ж після перерви Сергій міг робити свій «дубль», однак якимось дивом не переправив м’яч у порожні ворота фактично з метра до лінії. Звісно ж, «рятувальники» огризалися, наскільки у них вистачало сил, однак клас переконливо брав своє. У другому таймі наконечником атак хорівського колективу був Андрій Лещишин. Спочатку він точно пробив у ближню «дев’ятку», а потім замкнув дальню стійку після гарного прострілу партнера – 5:0. В останні хвилини гри «Надія» знову контролювала гру п’ятьма польовими гравцями і могла як мінімум двічі пропускати у порожні ворота після помилок у розіграшах. Утім, рахунок на табло так і не змінився, а чинні володарі Кубка Волині упевнено крокують далі до захисту свого досягнення.  

Кращі гравці: Андрій Лещишин – Володимир Ренькас