Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
27: 70

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Волинець Юрій




Про гру:

Господарі майданчика розпочали гру з атак і першими створили небезпеку біля воріт суперників. Така гра першим номером принесла команді успіх. На другій хвилині гри Олександр Мосіюк відкрив рахунок.

Радість господарів вже через 20 секунд була пригнічена. Гострі провели успішну контратаку і Дмитро Мельниченко зрівняв рахунок.

Динамо не здається і шукає шляхи до воріт гостей. В одному з епізодів торпедівці порушили правила біля лінії карного майданчика і суддя призначає штрафний удар. Володимир Чайка, відмінним ударом повз стінку, посилає м’яч у дальню від воротаря гостей «дев’ятку».

Анатолій Мищук закликає команду діяти гостріше і результативніше.  На 5 –ій хвилині, при розіграші кутового, Дмитро Рожко після прострілу Сергія Віхрука змінює траєкторію польоту м’яча і забиває гол у ворота Дмитра Роюка, відновлюючи статус-кво.

Гра загострилася, команди заграли швидше, створюючи раз-пораз серію гострих моментів.

За 6 хвилин до закінчення першого тайму гості першими взяли тайм-аут. Після внесених тактичних корективів, торпедівці атакують і на 11-й хвилині Назар Склезь після асисту Дмитра Мельниченка вперше виводить свою команду вперед. А за хвилину, показавши індивідуальну майстерність, обігравши захисника і воротаря, Дмитро Рожко збільшив перевагу  гостей. Не пройшло і хвилини, як Тарас Бондарчук робить перевагу гостей вже у 3 м’ячі.

За 2 хвилини до закінчення тайму господарі перейшли на гру в 5 польових, щоб скоротити рахунок. В одному з епізодів, при введенні м’яча з-за бокової лінії вони помиляються. Дмитро Рожко перехоплює м’яч, робить пас Роману Оксеньчуку, який знову засмутив господарів.

Але через 30 секунд, ударом зі штрафного повз стінку, Володимир Чайка скоротив відставання господарів 3:6. За такого рахунку команди пішли на перерву.    

По перерві гості не грають на втримання рахунку, а йдуть вперед, граючи в 5 польових гравців. І через хвилину Тарас Бондарчук робить дубль у матчі, забиваючи 7-й гол.

Цей гол став мокрим душем для господарів. Вони переходять на гру в 5 польових, заграли швидше і комбінаційніше і протягом 4-х хвилин Артем Гнасюк, Олександр Мосіюк і Володимир Чайка скоротили відрив гостей до мінімуму.

Гості беруть тайм-аут, щоб збити наступ динамівців, але це їх не спасає. Господарі продовжують грати в 5 польових, створивши справжній штурм біля воріт Віталія Дубіка. Але воротар діяв чітко і безпомилково.

І все ж таки, за 3 хвилини до закінчення гри, напір господарів приносить успіх і Володимир Чайка зрівнює рахунок, відзначившись вчетверте у грі.

За 11 секунд гості отримали право на штрафний удар, але їх удар прийшовся в стінку. Остаточний рахунок основного часу нічийний 7:7 і судді призначають футбольну «лотерею».

 Роман Киценюк чітко реалізовує перший пенальті. Сергій Віхрук влучає у поперечину. Другий удар Романа Москвича відбив Віталій Дубік. Також на другому ударі чітко спрацював воротар господарів Дмитро Роюк і парирував удар Дмитра Мельниченка.

Останній удар у господарів, від якого залежала доля гри. До м’яча підходить Олександр Мосіюк і влучним пострілом посилає м’яч у ворота гостей, поставивши переможний рахунок у нелегкій грі і давши змогу динамівцям продовжити кубкові баталії у чвертьфіналі.

Кращі гравці : Володимир ЧайкаДмитро Мельниченко