Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
3: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Волинець Юрій




Про гру:

З перших хвилин гри повна перевага гостей. Але це і не дивно, адже вони грали повноцінними трьома четвірками, а у господарів були заявлені і вийшли на гру всього п’ять гравців. Ото ж їм прийшлося не легко, але незважаючи на це, граючи мінімальним складом упродовж всієї гри, вони показали бійцівський характер, волю до перемоги і гру до останньої секунди.

Гості грали швидко, комбінаційно, роблячи часті заміни по ходу гри, що дозволяло їм підтримувати високий темп. Господарі чітко оборонялися, а на останньому рубежі безпомилково захищав свої ворота Максим Франчук.

Проте гості все ж таки знайшли шпаринку у захисті господарів і на 8-й хвилині Юрій Соломатін дає точний пас на Павла Семенюка, який відкрив рахунок у грі.

Після голу гра дещо заспокоїлася, чим скористалися господарі. В одній з атак, за 3 хвилини до закінчення першого тайму, Юрій Борецький зробив простріл з кута майданчика, який чітко замкнув Мирослав Лащук, зрівнявши рахунок.

Гра стала рівною. Починаються футбольні «каруселі». Гості роблять частіше заміни, щоб вимотати суперника, а згодом перейшли на гру в 5 польових гравців.

За 30 секунд до завершення першого тайму Владислав Гладун перехопив м’яч і забив другий гол у пусті ворота гостей.

Гості з перших хвилин другого тайму нарощували навалу на ворота господарів, щоб врятувати гру. По гострих моментах і влучних ударах по воротах господарів вони в явних лідерах.

Гра «Куражу» будувалася на впевнених діях воротаря і швидких контратаках. Самим активним у цих епізодах, взявши гру на себе, став Антон Березовський, який розхитував оборону гостей, змушуючи їх не забувати про оборону.

За 3 хвилини до закінчення гри гості кидаються на відчайдушний штурм воріт господарів і за 30 секунд мали шанс зрівняти рахунок. Але Владислав Гладун у відчайдушному стрибку вибив шкіряного з лінії власних воріт.

І знову спрацьовує футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. На контратаці, за 20 секунд до завершення гри, Антон Березовський, після пасу Юрія Борецького виходить віч на віч з воротарем і забиває гол у ворота гостей.

Отож господарі вкотре доказали, що головне в грі не кількість, а якість, яка вивела їх у наступну стадію розіграшу кубку Волині.

Кращі гравці : Антон Березовський – Павло Семенюк