Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
2: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Волинець Юрій




Про гру:

На фоні гри на Кубок Волині, яка передувала цій зустрічі, дана гра була скучною і  млявою. Технічна і тактична підготовка гравців обох команд різко відрізнялася від гри попередніх вищолігових команд. Як кажуть: клас є клас!

Гра проходила спокійно, команди раз-пораз обмінювалися гострими атаками. Але в кінцевій стадії їх підводила техніка. М’яч вперто не попадав у рамку воріт.

Подовго розігрувався м’яч передачами на своїй половині майданчика. Команди грали обережно, стараючись не припуститись помилок.

Більше ударів в першому таймі зробили гості. Але лише половина з них була в ствір воріт.

На останніх секундах тайму гості могли відкрити рахунок, але чітко на лінії воріт зіграв воротар господарів Олександр Поліщук.

За неяскравої, спокійної гри, без забитих голів, команди пішли на перерву.

З перших хвилин другого тайму господарі пішли у наступ і після пасу Ярослава Савчука, дальнім ударом у ствір воріт, Ігор Случик відкриває рахунок.

Цей гол відкрив «друге дихання» господарям і через одну хвилину Микола Войтюк подвоїв рахунок.

Після пропущеного другого голу гості заграли активніше. Їх дії стали гострішими і несуть явну загрозу воротам господарів. Вони лідирували за кількістю ударів по воротах. Але знову бракує точності у завершальній стадії атак.

Господарі грали від оборони. За 4 хвилини до завершення гри, гості перейшли грати в 5 польових, щоб спасти гру. Проте брак часу не дозволив їм відіграти два м’ячі. Вони задовільнилися лише голом престижу, який за 20 секунд до закінчення після пасу Павла Адамського забив Сергій Дорецький.

Отож господарі святкували перемогу і продовжать боротьбу в ¼ Кубку Прогресу.

Кращі гравці : Микола Войтюк – Сергій Дорецький