Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
3: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Волинець Юрій




Про гру:

Гра розпочалася без розвідки. Обидві команди з перших хвилин шукали шляхи до воріт суперників. Дії команд у захисті чіткі. Гра проходить від контратак. Але технічний брак не дозволяє командам успішно завершувати гольові моменти.

Нічийний результат тримався на табло до половини першого тайму. У другій половині гості попливли, а господарі навпаки, наростили темп гри.

Дві хвилини результативного натиску господарів у першому таймі вирішили долю матчу.

На 8-ій хвилині, завдяки індивідуальним технічним діям, Андрій Тарасюк відкрив рахунок. Через хвилину, виходом 2 в 1, Максим Синчук завершив чіткий пас від Олександра Христюка. А ще через хвилину, зробивши сольний прохід по правому краю, Олександр Христюк влучно пробив з гострого кута повз воротаря гостей Юрія Пушкаша.

Господарі, окрилені успіхом, грали першим номером і домінували в володінні м’ячем. У них дуже добре виходили швидкі випади, намагаючись відповідати на атаки суперника, які грали в 5 польових гравців, стараючись спасти гру. Також слід відзначити чітку гру воротаря господарів Олександра Савчука, який діяв безпомилково і «читав» гру суперника.

За явної переваги господарі завершили перший тайм.

У другому таймі гості заграли першим номером, щоб спасти гру. За перших 30 секунд другого тайму вони двічі створили небезпечні моменти. Але Олександр Савчук грав безпомилково.

Гості продовжили планомірний розіграш зайвого у спробах знайти свій шанс. І їм це вдається. Олександр Корнійчук, ударом з-за меж карного майданчика посилає м’яч у «дев’ятку» господарів.

Після пропущеного голу господарі грають від оборони, не ризикуючи, щоб зберегти переможний рахунок. В одній з контратак був близький до збільшення рахунку Сергій Супрунюк. Вийшовши віч на віч з воротарем, він ефектно хотів перекинути м’яч через воротаря, але гостей спасла поперечина.

Після цього епізоду гості провели два гострих епізоди, в яких у першому випадку удар Юрія Пушкаша відбила поперечина, а в другому – чітко зіграв Олександр Савчук.

Кінцівка гри пройшла за переваги гостей. Вони знову в 5 гравців шукали шляхи до воріт господарів. Але чіткі, виважені дії в захисті та впевнена гра кіпера, стримуювали натиск гостей. Фінальна сирена зафіксувала на табло перемогу господарів з рахунком 3:1, які в подальшому продовжать боротьбу за Кубок Прогресу.

Кращі гравці : Олександр Савчук – Олександр Корнійчук