Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Притулюк Д.




Про гру:

 Доля третього місця вирішувалась у зустрічі «Стелли» та «Зимного». Футзалістам з Володимир-Волинського району потрібна була тільки перемога для того аби потрапити в призи регулярки, тоді як «Стеллівців» влаштовав навіть нічийний результат. Вже на п’ятій хвилині матчу жовто- чорні вдало розіграли трьохходівку, яку влучним ударом закінчив Олександр Правов.

«Зимне» в свою ж чергу в обороні відсиджуватись не збиралось і за не великий проміжок часу Тарас Швед відновив рівновагу у поєдинку. Після цього забивали лише чорно-сині, що правда одного разу у власні ворота, відтак знову довелось наздоганяти.

 По перерві продовжувалась боротьба за кожен м’яч. На вісімнадцятій хвилині зустрічі Армен Беркумян з команди «Зимне» все ж зрівняв рахунок влучним пострілом із за меж карного майданчика в дальній кут воріт суперника.

 В обох команд до закінчення зустрічі було ще безліч можливостей вразити ворота суперника, але всі спроби з обох боків так і не увінчались забитим м’ячем. У підсумку після фінального свистка, на табло залишились горіти двійки.