Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
4: 9

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Ще однією грою Кубка Прогресу у цей недільний день стала зустріч між Луцькими "тепловиками" та "атлетами" з Млинова.
 За підсумками Регулярного чемпіонату хлопці з Рівненщини впевнено зайняли перше місце у своїй Другій лізі , і були фаворитами цього протистояння, так як турнірні показники у їхніх візаві були дещо скромнішими . Футзалісти з Луцька були п'ятими в "регулярці" , і напевно саме у цій кубковій грі хотіли всім довести, що і вони "не ликом шиті" , та можуть дати бій більш"маститому" опоненту. Це зрозуміти команда дала вже у дебюті гри, коли Назар Навроцький зумів переправити м'яч у ворота, і жовто-червоні повели у рахунку. Такий перебіг подій зовсім не входив у плани зелено-білих , які одразу побігли відіграватись, і зуміли таки м'ячем Назара Приходька відновити паритет у зустрічі.
 Команди продовжували грати показуючи досить красивий та змістовний футзал, з достатньою кількістю небезпечних моментів, але вижати щось "матеріальне" їм довго не вдавалось.
 Всеж, під кінець тайму , гравець "Атлетіка" Едуард Хрипа зумів таки забити гол. На перерву команди  пішли при мінімальній перевазі номінальних гостей.
 Другий тайм розпочався з дубля Назара Приходька та Андрія Чабана, і перевага млинівчан стала досить відчутною. Продовжив гольову фієрію Валентин Обозовський, і переможець гри став практично відомим. В подальшому команди просто догравали поєдинок, в думках напевно готуючись до слідуючих футзальних баталій.
 Під кінець гри глядачі ще побачили м'ячі від Сергія Ліщука , Назара Навроцького з однієї сторони та Едуарда Хрипи з іншої. Та це ніяк не вплинуло на кінцевий переможний результат для "Атлетіка".
Кращі гравці: Назар Навроцький - Назар Приходько