Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
4: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза




Про гру:

Розпочинались ігри на Кубок АМФВ поєдинком між "олімпійцями" з Княгинка та хлопцями з "Мідаса".
 За підсумками Регулярного чемпіонату команди зайняли місця всередині турнірної таблиці, та прагнули якнайдалі пройти свій шлях у кубку, щоб можливо в подальшому і виграти цей один з почесних трофеїв цього сезону. В чемпіонаті команди зустрічались в останньому турі, в минулий вікенд, де "Олімпія" здобула впевнену перемогу, та напевно надіялась зіграти не гірше і в сьогоднішній грі.
 Двобій розпочався досить обережно. Суперники намагались не форсувати подій , намагаючись грати комбінаційно , та довго контролювати м'яч для того щоб потім у швидкій контратаці підловити опонента. Небезпечних моментів було предостатньо, та надійно діяв "китайський мур" у вигляді захисників та воротарів команд- суперниць.
 Так і пролітали хвилини тайму з цікавим футзалом , та зовсім не цікавими показниками на табло.
 Та рано чи пізно- це мало закінчитись, бо при такій грі м'ячі обов'язково мали влетіти в ворота, що і сталось під кінець тайму коли " олімпієць" Андрій Мельник зумів таки відкрити рахунок у зустрічі. І на перерву команди пішли при мінімальній перевазі хлопців у "чорних струях".
 Друга половина розпочалась з точного відзеркалення першої. Такіж  неквапливі довготривалі розіграші м'яча, з намаганням довести все "до вірного" та обов'язковим надійним захистом.
 Але якщо для "Олімпії" - це було зрозуміло, так як команда вела у рахунку, то номінальним гостям потрібно було щось робити, для того щоб вирівняти ситуацію. І коли вони великими силами пішли вперед, "спрацювала" контратака та кінцевий удар Дмитра Кисляка , який зробив перевагу Княгинівців більш відчутною.
 Як не намагались підопічні Юрія Павельчука вирівняти ситуацію, їм цього так і не вдалося. В самому кінці поєдинку кращий гравець у цій грі Дмитро Кисляк забив переможні м'ячі , та зафіксував кінцевий переможний рахунок.
Кращі гравці: Дмитро Кисляк - Ракубавчук Руслан