Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
1: 8

Хронометрист / Делегат:

Глухеньа Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Ще однією зустріччю в Кубку АМФВ була гра між командами з різних дивізіонів. Якщо "ексклюзивники" грали в регулярному чемпіонаті у Другій лізі і за його підсумками заняли шосте місце, то "фасадівці" були більше"рейтинговими" бо є учасниками Першої ліги де в підсумковій таблиці зайняли сьоме місце, тож напевне вони у цій грі були  більшими фаворитами чим біло-сині.  Та всеж- це лише на папері, який нічого не вирішує коли розпочинаються ігри на Кубок, і тут можливий будь -який перебіг подій за що ми і любимо такі поєдинки.
 Гра розпочалась досить активно та цікаво. Суперники з перших хвилин кинулися атакувати ворота одна одної, намагаючись забити швидкий м'яч. Першому це вдалося "фасадівцю" Владиславу Блащуку, якому вдався хоч і не сильний, та досить підступний для воротаря "Гранітбуду" удар і його команда повела у рахунку. Продовжили його переможну ходу Роман Скулинець та Іван Бандура, які зробили перевагу номінальних гостей ще більш відчутною.
Під кінець тайму Юрію Войтюку таки вдалося дещо скоротити рахунок, та всеж на перерву команди пішли при комфортній перевазі біло -  синіх, завдяки м'ячам Владислава Скулинця і Владислава Блащука, які зуміли збільшити перевагу своєї команди.
 Не маючи чого втрачати другу половину "ексклюзивники" розпочали з атак намагаючись хоч щось поміняти у цій грі. Та "Дім Фасадів" почувши "запах крові" було вже не зупинити . Колектив піймавши кураж досить добре почувався у всіх ігрових епізодах, і впевнено доводив цей поєдинок до логічного переможного завершення. Підсумком якого ще й в кінці гри стали м'ячі Івана Бандури та Артура Яручика, які і поставили кінцеву "масну крапку" у результаті цього протистояння.
Кращі гравці: Юрій Войтюк - Бандура Іван