Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Протягом левової частки сезону «Акцент» володарював у регулярному сезоні Першої ліги, однак наприкінці змагань підопічні Олександра Антонюка програли боротьбу за золоті медалі «Надії-2», причому якраз через безапеляційну поразки від головних конкурентів (0:5). Чи потрібні були якісь додаткові мотиваційні моменти в очній зустрічі цих команд в Кубку АМФВ?

Цього разу гравці «Акценту» не дали так розвернутися на початку зустрічі своїм досвідченим суперникам. Хоча при цьому перший чудовий момент для взяття воріт був якраз у «Надії-2», однак Василь Фібіч врятував команду після потужного пострілу Віталія Марчука. У середині тайму «Горілчані» вирівняли гру, і вже Дмитру Харченку довелося рятувати хорівський колектив після удару Романа Крота. У відповідь таки досягнули свого гравці «Надії-2»: після розіграшу штрафного м’яч заметушився у карній зоні «Акцента», а найспритнішим у цій ситуації виявився Назар Ожеховський, який з близької дистанції відкрив рахунок у грі – 0:1. Забивши потрібний гол, номінальні гості поєдинку не дали суперникам достойно відповісти та втримали переможний рахунок до перерви у матчі.

У другому таймі на майданчику точилася рівна боротьба – щоправда, «Акценту» потрібно було йти вперед активніше та відігруватися. Гарний момент був у Андрія Янко, який після кутового ледь не переправив м’яч у дальній кут ударом головою – гостей врятувала стійка. А подарунком долі для «Горілчаних» став вільний удар, після розіграшу якого рахунок зрівняв Антон Дудік – 1:1. До слова, юна четвірка вихованців футбольної «Волині», яку заграє в «Акценті» Олександр Антонюк, цього сезону приємно тішить. Не дивно, що на 25-й хвилині вона знову принесла результат – цього разу Денис Шворак у швидкому проході продерся крізь одного з опонентів та реалізував свій прохід точним ударом з лівої у ближній кут – 2:1! Тепер рятуватися та накочувати хвилі своїх атак на володіння суперників довелося «Надії-2». Декілька разів регулярні чемпіони Першої ліги були близькими до того, щоб як мінімум перевести гру до післяматчевої лотереї, однак Віталію Марчуку та його партнерам по команді врятувати поєдинок так і не вдалося – «Акценту» вдалося взяти реванш за розгромну поразку від принципових суперників у чемпіонаті області.

Кращі гравці: Денис Шворак – Віталій Марчук