Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
7: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У матчах «Мар’янівки» у Першій лізі чемпіонату Волині було забито 86 голів – майже по десятку в середньому за гру, а «Локомотив» був однією з найбільш «задорних» команд Вищої ліги, незважаючи на своє підсумкове місце у таблиці. Звісно ж, навіть попри відсутності у технічній зоні «волинських хорватів» дискваліфікованого Сергія Магери, слід було в цій грі очікувати хорошої результативності!

Очікування почали виправдовуватися вже в першому таймі. У дебюті деяка перевага в грі була за гравцями «Мар’янівки», які не використали перспективні атаки, а у відповідь вони порушили правила у власній карній зоні, а Юрій Чепура переконливо реалізував пенальті – 1:0. Уже за хвилину міг зрівняти рахунок Назар Тракало, однак якимось дивом фактично з лінії воріт не зумів заштовхати «кулястого» у сітку, а Чепура ледь не подвоїв перевагу своєї команди ударом через себе. А далі почалася така очікувана гольова перестрілка суперників – одразу двічі у воротах «Локомотива» розписався Петро Пашинський, щоправда, між цими голами свій доробок до «дубля» ударом у порожні ворота довів Юрій Чепура – 2:2! Минуло дві хвилини, і ківерцівські футзалісти втретє у матчі вийшли вперед у рахунку після точного пострілу Олександра Гезуна – 3:2! Гравці «Мар’янівки» сміливо йшли уперед, однак дуже часто оголяли тили, і якби не шалена нереалізація моментів від Олександра Гезуна, Павла Шмиги та їх партнерів по команді, «Локомотив» вже у першому таймі мав би солідний гандикап. Утім, і Олександр Черней міг зрівнювати цифри на табло – в останньому зі своїх моментів він уже переграв голкіпера, однак не зумів пробити захисника, який вдало зіграв на підстраховці!

Звісно ж, не менш веселим у цьому матчі вийшов і другий тайм. Щоправда, тепер вже набагато бережніше до своїх нагод поставилися гравці «Локомотива». Спочатку швидку контратаку своєї команди вдало завершив Павло Шмига, а потім ударом вже у порожні ворота відзначився Юрій Чепура – 5:2. Гравці «Мар’янівки» не здавалися, і на 23-й хвилині нарешті досягнув свого Черней, якому вдався влучний удар у дальній кут – 5:3. Утім, на цей гол достойно відповів Роман Веселуха, який розстріляв ворота Андрія Попенка ударом з льоту – 6:3. На цей момент обидві команди набрали по п’ять порушень правил, і лише якимось дивом не пробили жодного дабл-пенальті до кінця гри! Зате голів глядачі на трибунах побачили ще три – Дмитро Бабюк відіграв один гол для «волинських хорватів» ударом в порожні ворота, а далі Юрій Чепура довів свій індивідуальний доробок до «каре», а Петро Пашинський – до «хет-трику» – 7:5! Шалена перестрілка завершилася на користь вищолігового «Локомотива», який покрокував до чвертьфіналу Кубка АМФВ!

Кращі гравці: Юрій Чепура – Віталій Подзізей