Гра


1/8 фіналу

Кубок Старту, Центральний майданчик
42: 23

Хронометрист / Делегат:

Смолярук Анна/Лисиця Назарій




Про гру:

Учасники матчів плей-оф у своїх дивізіонах привчили своїх та й нейтральних вболівальників до цікавої та змістовної гри у матчах регулярної першості у своїх лігах, тож не дивно, що очну зустріч «Грифон» та «Мотор» розпочали дуже обережно.

Отож, більша половина першого тайму пройшла у рівній боротьбі, яку дещо несподівано порушив Ярослав Шморгун, відкривши рахунок у матчі. За мінімальної переваги номінальних гостей і завершився перший тайм.

Невідомо про що та яким чином спілкувалися гравці «Грифона» в перерві та ця розмова пішла їм явно на користь. Господарі буквально шокували «Мотор» на початку другого тайму. Спочатку капітан та лідер «льотчиків» Богдан Компанієць після розіграшу ауту «прошив» голкіпера гостей, а згодом Станіслав Кучерявченко вдруге «розписався» у воротах суперників. І це все протягом однієї хвилини!

До честі «Мотору» це не завадило їм буквально за дві хвилини відігратися зусиллями Михайла Стаднійчука та перевести гру у серію післяматчевих пенальті.

А пенальті продемонстрували за що їх так люблять вболівальники: впевнено реалізовані удари, епічні промахи та неймовірні сейви. Цього разу фортуна виявилась більш благоприємною для «Грифона». Чудовий матч, справжнє «кубкове» протистояння.

Кращі гравці: Богдан Компанієць – Михайло Стаднійчук