Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Центральний майданчик
2: 5

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Голоскоков Сергій




Про гру:

Неважко здогадатися про що мріють, не зважаючи на тавтологію, учасники Кубку Мрії. Звичайно про перемогу в турнірі, де кожного з учасників від завітного трофею відділяють лише чотири переможних кроки у матчах на вибування. Бронзовий призер Четвертої ліги проти віце-чемпіонів «регулярки» в дивізіоні №4. Хорів проти Луцька. Президент Віктор Ревко проти колеги Вадима Русяка. Непогана афіша для принципового протистояння на стартовому етапі кубкових перегонів. Фаворитом зустрічі виступали номінальні гості, котрим вдалося в рамках Регулярної першості переграти «Надію-3» з рахунком 6:1. П’ятого грудня 2021 року в 3-му турі «Vadrus» у ранзі дебютанта Четвертого дивізіону за всіма показниками вдвічі перевершив досягнення опонентів, поступившись лише у кількості сейвів. І ось, чергове побачення.

Пролунав стартовий свисток про початок гри і кубковий процес на терафлексі СК «Арена Спорт» розпочався у рівній боротьбі та практично без глядачів на трибунах,адже саме в цей час в Амстердамі на блакитному майданчику європейської арени у матчі за бронзу ЄВРО2022 грали збірні Іспанії та України. Автор цих рядків дозволив собі відкрити вікно трансляції на смартфоні та одним оком спостерігати за надвайжливішою футзальною грою сезону 2021/2022. Нажаль для вболівальників національної збірної на момент початку звітного кубкового протистояння наші хлопці вже поступались в рахунку 1:2.

А в звітному матчі героєм дебюту став Василь Лойко, який менше ніж за хвилину двома потужними ударами збентежив Павла Плісака – 0:2. Гольову естафету Кубку Мрії в амстердамській зустрічі не радість українським вболівальникам підхопили іспанці, котрим вдалося двічі відзначитися і збільшити рахунок до 4:1 на свою користь.

Наприкінці першого тайму Вадим Іванюк оживив хід переможного для «взуттєвиків» поєдинку, коли майстерно розвернувся на правому фланзі атаки та поцілив у дальній кут – 0:3. Цей результат став підсумком першої половини гри, хоча наприкінці тайму Владислав Полетій мав нагоду розмочити рахунок та відновити інтригу.

Після перерви ігровий сюжет мало змінився. Згідно статусу на майданчику домінував «Vadrus», але на 20-й хвилині своїм черговим шансом зумів скористатися Владислав Полетій, скоротивши відставання до двох пунктів. Проте за дві хвилини після цієї події Василь Лойко встиг оформити «хет-трик» та «привезти» у свої ворота, коли забив Назар Хомюк.

Кінцеву крапку в кубковому протистоянні поставив Василь Лойко, записавши на свій особистий рахунок четверте взяття воріт. За відсутності граючого президента клубу «Надія» Віктора Ревка його четверта команда припинила боротьбу за трофей, але продовжує боротьбу в плей-офф. А «взуттєвики» продовжують штампувати якісні перемоги, показуючи непоганий футзал.

Кращі гравці: Владислав Полетій – Вадим Іванюк