Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Центральний майданчик
33: 32

Хронометрист / Делегат:

Ткачук Лука/Журибіда Віктор




Про гру:

Міцним горішком у подоланні 1/8 Фіналу Кубка “Мрії” для срібного призера серед команд третьої ліги регулярного чемпіонату Волині виявився п’ятиліговий середнячок – “Теремно – Хліб 2”. Придивляючись один до одного, суперники вивчають слабкі місця свого опонента.
За таких обставин справа до комбінаційних дій та хорошої організацій атак так і не доходить.
Часті втрати м’яча то одною, то іншою командою насолоди глядачам не додають. Згодом нервозність гравців спадає і гра переростає у більш комбінаційний фут зал. Атаки від “Пірванче”  більш цілеспрямовані. Та захист хлібопекарів вдало руйнує їх задуми аж до 9 хвилини, раз по раз організовуючи свої контр випади. А от 9 хвилина стає щасливою для Дениса Гриви. Несильним, але підступним та влучним ударом йому вдається пробити метрів з трьох у ближній кут, атакуючи лівим флангом, і рахунок у грі відкрито. Через хвилину “Теремно” бере тайм-аут, а згодом по його завершенні “Пірванче” отримує право на пробиття штрафного прямо проти  воріт метрів з семи. Сильним ударом у стінку потрапляє  нападник “Пірванче” після чого “Теремно – Хліб 2” миттєво організовує свою атаку та зрівняти  рахунок у грі не дозволяє воротар.  Миттєво змінювались напрямки атак і на останній хвилині тайму.  За 20 секунд до його завершення ударну позицію, “Пріванче” ліквідовує воротар, а уже через 7 секунд, атаку “Теремно” перериває поперечна.
Справжній атакуючий “фурор” команди влаштували у другому таймі. Хороші, але безгольові атаки глядачі наблюдали до 19 хвилини, де саме Денис Грива зі штрафного подвоює рахунок на користь своєї команди. На 22 хвилині Назар Лич таким же ударом із штрафного скорочує рахунок. І тут як то кажуть, “мішок” для забитих голів розв’язався. На 23 хвилині голами обмінюються Тарас Попко та Назар Лич. Тож перевага в один м’яч  за “Пірванче”, а інтрига у матчі зберігається. Більше того за 1 хвилину 9 секунд до завершення гри Юрій Шаула переводить ГРУ до пробиття  післяматчевих  пенальті. А тут нерви сильнішими виявилися у футзалістів з Пірванче. На три влучних постріли від Костюка Івана, Тараса Попка та Давида Корнійчука хлібопекарі відповівши двома від Рома Близнюка та Антона Сташевського. За Пірванче один раз хибить Антоній Рудик, за Теремно двічі помиляються двічі Назар Лич та Олександр Шипер. Футзальна лотерея виводить до 1/4 Кубка “Мрії” ФК Пірванче.
Кращі гравці: Денис Грива – Назар Лич