Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

У першій зустрічі цих колективів в рамках регулярного чемпіонату «Респект» переграв суперника з рахунком 2:0 і ця перемога стала для «поважних» історичною, першою у Суперлізі. Та й взагалі, сезон для них вийшов вдалим, свідченням чого є бронзові медалі регулярної частини першості. А от «Надія» поступово здає позиції, хоча й залишається поки грізним суперником, здатним перемогти будь-кого в окремо взятому поєдинку. «Респект» розпочав гру активно і одразу мав всі шанси пропустити. Вже на 1-й хвилині Назар Цюпка виходив сам на сам з Віталієм Євпаком та не зміг його переграти, а потім Сергій Шафранський впритул розстрілював ворота номінальних гостей і знову голкіпер «поважних» був на висоті. Та на 4-й хвилині «Респект» відкрив рахунок – Іван Сидорук завершив швидку контратаку. А ще за 2 хвилини подвоїв перевагу – Ігор Пунда у простій ситуації подарував м’яча Юрію Соломатіну, пас на Івана Сидорука і гол. Хорівці одразу перейшли на гру в п’ять польових, заволоділи ініціативою і закрили суперника на власній половині майданчика. Віталій Євпак кілька разів виручив свою команду, але постріл Василя Дениса з 6-метрової позначки під поперечку був «мертвим». Наприкінці тайму «Респект» відновив перевагу в 2 голи, після розіграшу кутового і удару Юрія Соломатіна рикошет не залишив Ігору Пунді шансів. Але втримати його до перерви таки не зміг – після чергового сейву Євпака першим до м’яча встиг Олег Калуцький і добив його в сітку.

В другому таймі «Надія» постійно грала з п’ятим і створила достатньо моментів для впевненої перемоги та Віталій Євпак продовжував творити дива в рамці і лише на 23-й хвилині хорівцям вдалося заштовхати «Select» у ворота. Штурм продовжився і на останніх секундах господарі таки вирвали перемогу – Сергій Шафранський зумів п’ятою переправити у ворота суперника простріл Василя Дениса.

Отож, «Надія» змогла вирвати у першому матчі серії мінімальну перемогу, але хто отримає перепустку до півфіналу поки абсолютно не зрозуміло.

Кращі гравці: Олег Калуцький – Віталій Євпак