Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

Суперники за кілька сезонів у Суперлізі добре вивчили один одного. Незважаючи на те, що в Регулярному чемпіонаті «Любарт-2» святкував перемогу 4:1, у підсумку ковельчани змогли набрати на 1 заліковий бал більше і розташувалися у турнірній таблиці на сходинку вище, ніж лучани. «Вокар» розпочав поєдинок дещо активніше, але господарі при першій ліпшій нагоді відповідали швидкими контратаками і ковельчани мусили грати обережно, що безперечно відбивалося негативним чином на гостроті їх атак. Тому загроза воротам суперників виникала переважно після дальніх ударів з якими впевнено справлялись воротарі або після нечисленних вдалих нестандартних дій, проте голів у першому таймі глядачі (а їх зібралося на трибуні «Арени Спорт» чималенько) так і не побачили. Ціна матчу була надзвичайно високою і ніхто не мав бажання невиправдано ризикувати.

По перерві напруга в зустрічі все більше зростала, пішли жорсткі стикі, жовті картки від арбітрів і, нарешті, на 23-й хвилині рахунок було відкрито – у господарів пройшла швидка атака і Максим Матвійчук встиг випередити захисника та переправити м’яч у сітку після націленого прострілу Антона Дригульського. «Вокар» прибавив у активності і міцно заволодів ігровою ініціативою. Втім, забити гостям ніяк не вдавалося, Василь Семенюк стояв стіною і тягнув усе, що летіло в рамку. Та за три хвилини до фінальної сирени ковельчани таки досягли свого – після розіграшу кутового і прострілу в район дальньої стійки Дмитро Мякота зумів «відклеїтися» від опікуна і переправити «Select» у ворота.

Таким чином, після нічиєї 1:1 у першому акті протистояння сторони лишилися «при своїх» і доля путівки до півфіналу буде вирішуватися у матчі-відповіді через тиждень.

Кращі гравці: Василь Семенюк – Олександр Портянко