Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кунаков Олександр




Про гру:

Теремнівці вже другий сезон виступають у найсильнішому дивізіоні чемпіонату області, стабільно виходять в плей-офф і прогрес у їхній грі видно неозброєним оком. Якщо минулого року вони програли в регулярці МФК «Хорів» без варіантів 2:7 і набрали за весь чемпіонат 7 очок, то цього року поділили очки з хорівцями 4:4 і підсумковий доробок склав вже 12 очок. Тож легкої прогулянки для гостей явно не передбачалося. Обидва колективи розпочали поєдинок виважено і без зайвого ризику. М’яч більшу частину часу перебував в середній частині майданчика і суперники намагалися вигадати якийсь нестандартний хід, щоб пройти масований захист та вивести когось на ударну позицію. Виходило не надто вдало, більшість атак завершувалися ще на підході до карного майданчика і роботи у голкіперів було не дуже багато.

Та по перерві цей неквапливий хід подій радикально змінився – Максим Ядловський вдало поборовся за м’яч у центрі поля, відібрав його в суперника, взяв гру на себе, пройшов по лівому флангу і не входячи у карний майданчик потужно пробив з-під захисника у дальній кут. Втім, відігралися хорівці блискавично, не минуло й хвилини, як  захисники господарів загубили у власній 6-метровій зоні Романа Савицького і той ударом в дотик з розвороту пробив Дмитра Притулюка. Гра помітно оживилася, суперники по черзі накочували хвилі атак на ворота один одного та Дмитро Притулюк і Юрій Колодюк діяли впевнено, раз за разом рятуючи свої команди. Зустріч котилася до бойової нічиєї, проте Роман Воробей таки зумів створити для себе гольову нагоду, випередив захисника суперників і точно пробив з близької відстані у нижній кут. Теремнівці могли встигнути й збільшити свою перевагу на останніх секундах, втім Максим Герасимук розстрілюючи ворота хорівців впритул влучив у стійку.

Таким чином, гравці «Теремно Хліб» забезпечили собі мінімальну перевагу перед матчем-відповіддю, але чи вистачить цього, щоб пройти до півфіналу передбачити неможливо.

Кращі гравці: Максим Ядловський – Роман Савицький