Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

З перших хвилин на паркеті розпочалася боротьба за лідерство і гру першим номером. Обидві команди створили безліч гольових моментів, але надійно грали воротарі обох команд, а в окремих моментах бракувало точності в завершальних стадіях атак гравцям обох команд.

В таких «каруселях» пройшов майже весь перший тайм. Глядачі в певних моментах гри просто були розчаровані. Жорстка гра часто переходила у порушення правил і розмови з арбітрами, які не піддавалися на «провокації».

Кінцівку першого тайму активніше провели господарі, але відзначилися гості. Прочитавши хід гри господарів, Артур Азізбеков перехватив м’яч і вийшов віч на віч з голкіпером господарів Станіславом Семенюком, запустивши м’яч повз нього у нижній кут воріт.За мінімальної переваги гостей команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі розпочалася з відкритого футболу. Господарі кидаються спасати хід гри. Гості стримували натиск і контратакували.

На 20-й хвилині воротар гостей на виході грубо збив Антона Дудіка, за що отримав від суддів червону картку. «Акцент» грає у меншості дві хвилини, але незважаючи на це, Юрій Фібіч подвоює рахунок.

Але радість гостей через 30 секунд засмутив Ігор Кравчук, який скоротив рахунок до мінімуму.

Через хвилину, воротар гостей Василь Фібін, дальнім точним кидком у карний майданчик посилає м’яч на Романа Фібіча, який легким торканням головою, зрізає його під поперечину, повз воротаря господарів.

Гра знову активізувалася. Жодна з команд не згоджувалася на поразку. Почастішали порушення правил і жорстка гра. Активною грою відзначався Антон Дудік, який створив ряд гольових моментів і видав ряд точних передач.

Господарі з усіх сил хочуть змінити рахунок і їм це мало не вдалося. За менш, як хвилину до кінця гри, Богдан Лопоха, вийшовши сам на сам з воротарем гостей, скоротив рахунок до мініміму. А на останніх секундах він не зміг влучити по м’ячу, щоб зрівняти рахунок.В підсумку 3:2 на користь гостей і все вирішиться у другій грі. 

Кращі гравці : Богдан Лопоха – Роман Фібіч