Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Волинець Юрій




Про гру:

Гра розпочалася в спокійному темпі. Обидві команди пристосовувалися одна до одної. Команди грали обережно, подовго контролюючи м’яч і шукаючи стовідсоткових нагод для взяття воріт.

Активністю відзначалася зв’язка гостей Дмитро Перванчук і Олег Юрчук, які грали активно як у захисті, так і гостро у нападі, несучи загрозу воротам господарів.

Потроху активність гостей дається в знаки і на 7-й хвилині Руслан Дорощук відкриває рахунок. Господарі не здаються  і раз-пораз своїми швидкими атаками «жалять» гостей.

Гості грають від оборони. Така тактика  вдруге приносить їм успіх. Явно виділяється грою Олег Юрчук, який встигав як вдало діяти в обороні, так і вміло організовувати атаки своєї команди, тримаючи господарів в постійній напрузі.  Після його точного пасу Руслан Сапегін подвоїв рахунок. Гра вирівнялася, а кінцівка тайму прошла під диктовку господарів.

З перших хвилин другого тайму знову активно грає зв’язка Дмитро Перванчук і Олег Юрчук, але надійно грає воротар господарів Владислав Гуменюк.

Друга половина тайму за господарями. Слід відзначити удар Олександра Ткаченка з дальньої відстані в «дев’ятку». Але надійно грає Іван Левчук. Також безпомилково діє у захисті Дмитро Перванчук.

Гості не стали хлопчиками для биття. Вони раз-пораз «огризалися» і робили небезпечні контратаки. Знову на вістрі атак Олег Юрчук. Але втома дається в знаки і в окремих моментах йому бракувало точності, щоб збільшити рахунок у грі.

Господарі за три хвилини до закінчення переходять грати в 5 польових гравців, щоб спасти гру, але допускаються помилки при розіграші «зайвого». В одній з атак, всюдисущий  Олег Юрчук, читає політ шкіряного, перехоплює його і посилає в пусті ворота господарів, закріплюючи остаточний рахунок на табло у цій зустрічі.

Подальші шквальні атаки господарів були безрезультатними і гості святкували першу суху перемогу з рахунком 3:0.

Кращі гравці: Олександр Ткаченко – Олег Юрчук