Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков Д.




Про гру:

 Для "Надії-2" результат останнього матчу в "регулярці" не мав жодних турнірних наслідків - перше місце вже було "заброньовано", але хіба ж це важливо? Хорівці під проводом президента клубу Віктора Ревка налаштовуються лише на перемогу. Можливо, саме дискваліфікація "вождя" далася взнаки в грі проти "Куражу", а можливо горохівчани якраз і спіймали той самий кураж, яким і назвалися...

Початок був досить традиційним: "Надія" тактично грамотно, методично і послідовно розігрувала свої комбінації, а "куражани" стримували тиск і небезпечно контратакували. Першими були близькі до взяття воріт хорівчани, але після удару Володимира Гриника в порожні ворота, м'яча з лінії виніс захисник. Ну і звичайно, "не забиваєш ти..." - Дмитро Холодзьон отримав швидкий пас, швидко прискорився і не менш швидко пробив - 1:0!

За 5 хвилин до кінця першого тайму "Надія" взяла тайм-аут, зрозуміло для того, щоб вирішити, як грати з п'ятим польовим. Такий тактичний прийом у хорівців поставлено професійно, але фатально не щастило Володимиру Гринику, який щонайменше двічі не реалізував слушні нагоди для взяття воріт! В свою чергу і "Кураж" мав мінімум дві нагоди вразити порожні ворота суперника і однією таки скористався - Владислав Гладун був влучним - 2:0!

Але що то значить майстри футзалу! Ще до перерви "Надія" таки зуміла вийти на нічию - спочатку Сергій Кольцун, а потім Віталій Ковальчук реалізували "чисельну перевагу" 2:2.

Другий тайм "Кураж" розпочав з тотального пресингу "прихоплюючи" опонентів відразу біля їх воріт -і це при тому, що на заміні в них було лише три гравці! Як би там не було, а "фізики" горохівчанам вистачало і тиск на суперника дав свої плоди - спочатку Генадій Зюльков, потім Олександр Повідзьон та ще й у порожні ворота Дмитро Холодзьон (це  все за 2 хвилини!) - і ось вже рахунок 5:2 на користь "Куражу"!

Не можна сказати, що "Надія" виглядала блідо, або не клеїлася гра з п'ятим -ні! В тому матчі проти хорівчан на останньому рубежі грав не тільки голкіпер Василь Фібіч, а й сама рамка воріт - просто якась фантастична кількість штанг! Здавалося, що на трибунах сидить старий Хотабич і в потрібний момент підставляє під неминучий гол або воротаря, або власне ворота! Перед фінішем команди обмінялися ще раз голами і з рахунком 6:3 перемогу відсвяткував "Кураж".