Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

«Вуд Еко Буд» цього сезону захистив своє минулорічне досягнення: футзалісти з Олики знову стали бронзовими призерами регулярного чемпіонату Вищої ліги чемпіонату Волині. Утім, в плей-офф вони отримали незручне для себе «Топільно», якому поступалися в обох цих сезонах (1:3, 1:2), тож підопічні Руслана Корпоша воліли зламати неприємну для себе традицію у звітному поєдинку.

Утім, і гравці «Топільного» хотіли нарешті повернутися на шлях перемог, адже в останніх чотирьох матчах в усіх турнірах вони неодмінно програвали своїм суперникам. Особливо налаштованим був Дмитро Дмитрук, який уже в дебюті матчу не зумів реалізувати три стовідсоткові нагоди, пробиваючи з близьких дистанцій – у двох випадках «Вуд Еко Буд» рятував Ігор Неділько. У відповідь пробивав Тимофій Денисюк, однак зробив це неточно, а на 7-й хвилині Дмитрук таки досягнув свого, в останній момент проштовхнувши м’яч повз Неділька – 1:0. Крім пропущеного голу, гравці з Олики ще до перерви перебрали командних фолів, однак Вадим Шутовський не влучив у ворота з дабл-пенальті. Наприкінці тайму міг зрівнювати рахунок Олег Шахраюк, однак з вигідної позиції пробив повз рамку, тож до перерви рахунок так і не змінився.

У другому таймі на майданчику точилася така ж напружена боротьба, щоправда, майже без відчутних гольових можливостей – команди до завершення матчу дозволяли одна одній фактично тільки дальні удари. В одному моменті «Топільно» врятував воротар після потужного пострілу Андрія Брися, а на 26-й хвилині номінальні гості таки відігралися – черговий удар таки просочився крізь польових гравців «Топільного», і Олег Шахраюк уже стегном з лінії воріт підправив «кулястого» у ворота – 1:1. Відчувши «запах крові», гравці «Вуд Еко Буду» кинулися за перемогою, і Андрій Шокало ледь не забив з близької дистанції після флангового прострілу. Утім, на останній хвилині гри своє слово знову сказав Дмитро Дмитрук, який ударом з розвороту від поперечини приніс перемогу саме «Топільному» – 2:1! Таким чином, перед другою частиною цієї цікавої дуелі колектив з Рожищенського району матиме мінімальну перевагу!

Кращі гравці: Дмитро Дмитрук – Олександр Зингель