Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Майже місяць тому ці команди видали чудовий та напружений поєдинок в регулярній першості Вищої ліги, а мінімальну перемогу тоді святкувало «Торпедо»: ці три очки у підсумку дуже допомогли підопічним Анатолія Мищука здобути срібні медалі Вищої ліги. Утім, гравці «Моджо» таки зуміли пролізти до плей-офф дивізіону, а минулого тижня ще більше підвищили мораль, пройшовши у Кубку Волині «Агромат», тож були налаштовані продовжити свій позитивний період.

У першому таймі, тим не менш, гравцям «Моджо» довелося добряче терпіти – Роман Братчик виручав команду після ударів Дмитра Рожка, найкращого гравця 9 туру Вищої ліги Дмитра Мельниченка та Богдана Громійчука. Однак працювати довелося й іншому воротареві – Владиславу Хом’яку, якого постійно своїми моментами напружував Віталій Шафранюк. Наприкінці тайму чудові нагоди для взяття воріт були у «торпедівця» Юрія Мельничука, однак у першому  випадку з декількох моментів він влучив у стійку, а потім неточно покотив на партнера, який пробивав би уже в порожню рамку. Та все ж до перерви номінальним гостям вдалося досягнути свого – Дмитро Рожко після розіграшу кутового вистрелив прямісінько під поперечину та поставив крапку в першому таймі – 0:1!

Незрозуміло, що у перерві своїм партнерам говорив екс-гравець «Торпедо» Ігор Шевельов, однак другий тайм вони почали з неабиякою рішучістю. Це дало результат: спочатку Віктор Пронцевич вдало переправив у ворота простріл Шафранюка, а ще за хвилину Ігор Шамутило вдало добив м’яч після удару свого «тезки» Шевельова – 2:1! Тепер відігруватися потрібно було вже гравцям «Торпедо», і уже Братчику знову довелося рятувати команду після удару Дмитра Рожка та добивання Тараса Бондарчука. А на 23-й хвилині не допоміг і воротар, повз якого хвацько проштовхнув м’яч Юрій Мельничук – 2:2. «Торпедівці» могли повернути собі лідерство, однак якимось дивом не реалізував чудову нагоду з декількох метрів Богдан Громійчук. А от гравці «Моджо» свій момент реалізували на «відмінно»: Шафранюк віддав проникаючий пас, а Шамутило оформив «дубль», реалізувавши дуель з голкіпером – 3:2! Часу для того, щоб відігратися, у «Торпедо» ніби й вистачало, однак заряд та самовіддача їх суперників дозволили їм лише момент Рожка, коли Дмитро пробив повз «дев’ятку» воріт, а фінальний свисток зафіксував емоційну перемогу «Моджо» - тим цікавішим буде продовження цієї чвертьфінальної дуелі уже за тиждень!

Кращі гравці: Ігор Шамутило – Дмитро Рожко