Гра


0: 6

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Кунаков О.




Про гру:

 У Вищій лізі Чемпіонату Волині після шести турів з порядком розташування команд у турнірній таблиці за підсумками «регулярки» практично все було зрозуміло, лишалось уточнити кілька нюансів. Задача на гру для «ПАККО» була очевидною, лише перемога гарантувала «рітейлерам» другу сходинку, у іншому випадку їх міг обійти «Кураж», що трохи пізніше мав зустріч з «Надією-2», яка вже недосяжна для всіх інших конкурентів і в останньому матчі її основне завдання берегти ноги і не отримувати зайвих карток.

Гра почалася дуже вдало для лучан, диктор ще не встиг оголосити склади команд, як Антон Дригульський вже запалив на табло одиничку. «Агропродукт» у відповідь провів кілька непоганих атак, але по-справжньому небезпечно було лише одного разу, коли м’яч після пострілу Сергія Загребельного влучив у поперечку.

Активність горохівчан дала гравцям «ПАККО» простір для швидких контратак, в одній з яких Андрій Кальчик вдало підставив ногу під фланговий простріл і куля вдруге опинилась у сітці «аграріїв».

По перерві домінування лучан на майданчику було цілковитим, що призвело до повного розгрому суперника. «Пакківцям» у другому таймі ще чотири рази вдалося вразити ворота горохівчан, при цьому зберігши власні «сухими». Отож, перемога «на класі» дозволила «ПАККО» впевнено посісти другу сходинку і спокійно готуватися до двобою з луцькою «Вікторією». А у іншому чвертьфіналі глядачі стануть свідками «горохівського дербі» між «Куражем» та «Агропродуктом».