Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кунаков Олександр




Про гру:

«Олам-Кесеф» забезпечив собі комфортну перевагу у рахунку в 4 м’ячі після першого матчу (6:2) і міг спокійно зіграти на утримання. Проте, номінальні господарі розпочали поєдинок доволі активно, змушуючи суперника більше думати про захист, аніж про те, як відіграти відставання. Михайло Баб’юк працював у воротах «Гранітбудексклюзиву» на повну відбиваючи небезпечні постріли гравців острожецької команди. Та рахунок відкрили, як не дивно, саме гості – Роман Калитка завдав удару з-під захисника і Сергій Гузоватий не встиг зреагувати як слід. Втім, попереду «гранітні» були недовго, за 2 хвилини Андрій Гузоватий обігрався в стіночку з Сергієм Мельничуком, вийшов на ударну позицію та потужно пробив у верхній кут. А ще за кілька хвилин Володимир Горохоль вискочив сам на сам з голкіпером гостей і спрямував м’яч у сітку. Господарі могли до перерви ще збільшувати свою перевагу, але Михайло Баб’юк діяв надійно і відпочивати пішли за рахунку 2:1.

У другому таймі картина на майданчику не змінилася, усі намагання гостей створити якусь контргру зводилися нанівець надійними діями захисту острожецького колективу. Та й самі господарі не послаблювали хватку, змушуючи постійними активними атакувальними діями працювати у поті чола захисників «Гранітбудексклюзиву» та Юрія Лащука, що зайняв місце в рамці після перерви. На 24-й хвилині Сергію Мельничуку дозволили завдати удару, знаходячись по центру воріт і рахунок став 3:1 на користь «Олам-Кесеф». В кінці зустрічі гості остаточно розсипалися і Андрій Гузоватий та Олег Сидорчук встигли відзначитися за острожецький колектив.

Таким чином, «Олам-Кесеф» впевнено проходить до півфіналу, де зустрінеться з срібним призером регулярної частини першості ФК «Трейдерс».

Кращі гравці: Андрій Гузоватий – Владислав Романюк