Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Після першого матчу, хоч і мінімально, але програного (1:2) перед «тепловиками» стояло дуже непросте завдання. Серйозних дір в зіграному захисті «КроШу» знайти не вдалося, а ударами з середньої і далекої відстані досвідченого Сергія Ціхоцького не пробити. Потрібно було вигадувати щось нестандартне, але якраз з цим і виникали проблеми. Захист «заводчан» без проблем «читав» усі ходи гостей і встигав намертво перекривати усі небезпечні напрямки розвитку атаки. До того ж, швидкий і технічний Павло Балас за підтримки партнерів постійно тікав від опікунів та створював загрози біля воріт Сергія Запорожця. За такого перебігу подій на майданчику цілком логічно виглядало, що рахунок відкрили саме господарі – Назар Стебельський вибіг сам на сам та холоднокровно переграв голкіпера. «Луцьктепло» старався з усіх сил, але удари з-за меж карного майданчика Сергій Ціхоцький брав без проблем, а прорватися на ударну позицію поблизу воріт ніяк не вдавалося. Єдиний реальний момент у гостей виник після того, як Павло Ребров несподівано наважився на індивідуальний прохід, увійшов у карний майданчик, але м’яч після його удару влучив у стійку.

Перепочивши, колективи продовжили. «Луцьктепло» вперто бився головою в стіну захисту суперника, але продовбати в ній хоча б шпарину ніяк не виходило. А «КроШу» зі східною терплячістю вичікував на свій шанс збільшити рахунок. Шансів цих було достатньо і лише блискуча гра Сергія Запорожця у воротах гостей дозволяла їм лишатися  в грі до самого завершення зустрічі. Тільки на останній хвилині, коли «тепловики» спробували влаштувати фінальну навалу і побігли вперед всією командою Андрію Наконечному вдалося двічі спрямувати м’яч у порожні ворота.

Отже, «КроШу» потрапляє до півфіналу, де схрестить шпаги з потужним млинівським «Атлетіком», а «Луцьктепло» завершує сезон, продемонструвавши загалом непогану, проте не завжди стабільну гру.

Кращі гравці: Павло Балас – Сергій Запорожець