Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Після драматичної поразки 3:4 на останніх секундах першого поєдинку перед «поважними» стояло вельми непросте завдання, їм необхідно було відігравати пропущений гол і, відповідно, вони змушені були діяти «першим номером». Хорівці ж зіграли очевидно і прагматично – щільний захист і контратаки після помилок суперника. Результат така тактика принесла швидко, вже на 1-й хвилині Олег Калуцький втік від захисників, вийшов сам на сам з Віталієм Євпаком і відкрив рахунок. «Респект» спробував збільшити темп до максимуму, але усі атаки господарів зупинялися поблизу карного майданчика «Надії» у лещатах потужного захисту. Емоції в обох колективів поступово розпалялися і в середині першого тайму вибухнули сутичкою в центральній частині майданчика. Анатолій Хомич аби вгамувати пристрасті без вагань вилучив з поля «респектівця» Віктора Суща та хорівця Василя Дениса. Під час гри 3 на 3 наставник господарів Андрій Шевчук вирішив ризикнути і випустив замість воротаря четвертого польового гравця. Та ризик не виправдався і після втрати м’яча Олег Калуцький вразив порожні ворота «Респекта». Наприкінці першого тайму господарям вдалося скоротити відставання у рахунку – Іван Сидорук завершив на дальній стійці швидку контратаку своєї команди.

Та чергова позиційна помилка захисників «поважних» при стандарті дозволила Миколі Лещишину без перешкод завдати разючого удару з лінії карного майданчика і збільшити перевагу гостей до 3:1. У лучан не лишалося іншого виходу, як спробувати випустити п’ятого польового гравця, що вони і зробили вже в середині другого тайму. І доволі швидко знову скоротили розрив у рахунку до мінімуму – Олександр Миронюк після гарної комбінації з близької відстані переграв Ігора Пунду. Проте, далі хорівці захищалися практично безпомилково і лише на останній хвилині матчу Юрію Соломатіну вдалося ударом з-під захисника поцілити у дальню дев’ятку воріт «Надії» та зрівняти рахунок у зустрічі. Втім, часу забити ще один, такий потрібний гол у «поважних» вже не лишалося.

Отож, після непростої перемоги за підсумками двох матчів хорівці проходять до півфіналу, де зустрінуться з сенсаційним «Теремно Хліб», а «Респект» достойно завершує свій дебютний і цілком вдалий сезон у Суперлізі.

Кращі гравці: Юрій Соломатін – Олег Калуцький