Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук Анна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Третій матч футзального вікенду між луцьким клубом «Мідас-2» та ФК «Кременець» розпочався з обміну атаками на зустрічних курсах та великою кількістю гострих моментів. Загалом за перший тайм першого раунду «абсолютного» протистояння м’яч щонайменше тричі потрапив у каркаси воріт та виносився з площини рамки голкіперами і польовими гравцями. Справжня «заруба».

А перед початком гри на хлопців з екс-Рожищанського району чекала приємна процедура. З рук президента АМФВ Руслана Корпоша гості отримали комплект бронзових нагород, що кілька хвилин приємною тяжкістю нагадали «червоно-чорним» про третє місце в Регулярному чемпіонаті Волині в П’ятій лізі. Що цікаво, титул призера першості ФК «Кременець» виборов в останньому турі футзальних перегонів дивізіону в протистоянні із нинішнім суперником. 30 січня в драматичному поєдинку за рахунку 2:2 лише гол кращого гравця бронзових призерів Дмитра Романюка на 24-й хвилині схилив шальку терезів успіху на бік фаворита. За тиждень учасники звітного поєдинку зіграли матчі на вибуття у Кубку Мрії та Кубку Старту. «Античний» колектив з обласного центру отримав у суперники чемпіона Шостої ліги «Гандикап» і по господарськи 4:1 розібрався з претендентом на «стартовий» трофей. А «Кременець» в Кубку Мрії не стушувався перед представником Четвертої ліги FC«Respect-2» і переміг «старшоклаників» з рахунком 4:3. Ввечері шостого лютого «червоно-чорні» за нічийних 3:3 на традиційно вдалій 24-й хвилині за рахунок ефектного удару Богдана Репецького вирвали перемогу та пробилися до 1/4-ї «омріяного» турніру.

В першому ж чвертьфіналі плей-офф «абсолютки» саме Богдан Репецький на 7-й хвилині гри розмочив рахунок ефектним та в одно час ефективним пострілом – 0:1. Дванадцятий номер гостей став єдиним серед учасників зустрічі, кому вдалося вписати своє ім’я в ігровий протокол. Решта спроб змінити рахунок на табло виявилися марними і команди пішли на короткий відпочинок.

По перерві активність гравців не зменшилася – опоненти намагалися кожний ігровий епізод завершити ударом в бік воріт, а в єдиноборствах футзалісти один одного відверто не жаліли. Певний час захист був міцнішим за атаку, але не в епізоді на 19-й хвилині коли Олександр Дудко з другого «Мідасу» вразив ворота та зрівняв рахунок – 1:1.

Паритет в рахунку та в гострих моментах зберігався до останньої хвилини бойової зустрічі, що за законами матчів на вибування в кращих традиціях НХЛ та НБА стало втіхою для глядачів, котрі спостерігали за матчем на трибуні СК «Арена Спорт». Фінальний свисток рефері засвідчив той факт, що остаточна «розборка» між гідними суперниками відбудеться в неділю.

Кращі гравці: Олександр Дудко – Репецький Богдан