Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

В суботу ранком суперники за чвертьфіналом подарували вболівальникам справжнє футзальне дійство, що ознаменувалося відразу двома голами-красенями у виконанні Богдана Компанійця та Павла Видрича. Не гіршим виявився і дебют вечірньої зустрічі в неділю. Вже за кілька хвилин після початку ігрового процесу Павло Видрич ледь не повторив успіх добової давнини, проте м’яч у сітку не влучив. Блакитно-синя «ескадрилья» спробувала організувати невеличкий Перл-Харбор, але без свого забивного капітана Богдана Компанійця насправді гольових моментів створити не зуміла.

А ось підопічні Дмитра Голоскокова свій шанс зі стандарту використали на 100%. Капітан «батюшок» Павло Шматко відпасував п’ятою з вільного удару на тезку бомбардира і Павло Видрич не схибив – 0:1.

Тренерський штаб «Покрова» працював в активному режимі, а з лави «льотчиків» найчастіше лунало справжнє пілотське: «Вище! Вище!», що стосувалося високого пресингу. Але справжній гольовий момент «грифонів» на останній хвилині першого тайму утворився в результаті дальнього пострілу з лівої ноги у виконанні Владислава Рибалко. Удар на себе прийняла стійка воріт номінальних гостей.

Другий тайм луцького дербі концепцію двораундового поєдинку не змінив. Суперники намагалися сконцентровано діяти у захисті та використовувати індивідуальні здібності своїх голеадорів. Краще це вийшло на 13-й хвилині матчу в автора першого голу Павла Видрича. Носій чотирнадцятого номеру легендарного Йогана Кройфа із середньої дистанції у фірмовому стилі забив «круглястого» у сітку після розіграшу чергового стандарту. Дубль голеадора православного колективу та кращого гравця матчу, котрий грає під монашеським ім’ям Кирило, додав оптимізму гостям на позитивний підсумок, хоча грати ще залишалося майже вісім хвилин.

Команда 204-ї бригади тактичної авіації старанно шукала щастя біля чужих воріт, але підопічні Дмитра Голоскокова на куражі продовжували тиснути на суперника, якому за відсутності штатного капітана явно не вистачало креативу в комбінаційних діях.

Менше ніж за 4 хвилини до завершення матчу після тайм-ауту ФК «Грифон» випустив на майданчик п’ятого польового та пішов ва-банк, аби врятувати гру. Проте бажання «Покрову» зіграти в 1/2-й Абсолютної першості просто зашкалювало та дозволило зберегти ворота недоторканними до фінального свистка. Поразка 0:2 залишила ФК «Грифон» за межами «абсолютки», а на «батюшок» тепер чекає півфінальний двобій з

Кращі гравці: Юрій Вольський – Павло Видрич