Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Три дискваліфіковані гравці в купі з підсумком першого раунду 2:5 не на користь «Теремно Хліб-2»  та гол на 16-й секунді гри у виконанні Романа Ярмощука особливих надій «хлібопікам» не дарували. Хіба що закритий лікарняний Назара Лича, якого відверто не вистачало в суботу, міг допомогти господарям майданчика вирішити надважке завдання щодо проходу в півфінал «абсолютки».

 В голівудському фільмі «Місія нездійсненна» головні герої спростовували цей постулат своїми геройськими діями попри всі негаразди. А на терафлексі СК «Арена Спорт» колектив смачної торгової марки докладав максимальних зусиль, аби повторити успіх першої команди «Теремно Хліб», яка доволі сенсаційно вибила з розіграшу претендента на головний титул Суперліги МФК «Хорів». Образ суперагента на останніх хвіилинах першого тайму  міг приміряти на себе досвідчений Олександр Шипер, але «селект» після майстерного пострілу з правого флангу атаки влучив у стійку. А за кілька миттєвостей все для «теремніців» стало доволі сумно. Автогол, 0:2 в матчі, 2:7 за сумою і практично зрозуміле імя учасника 1/2-ї плей-офф у П’ятому дивізіоні. «Переможна варта» у гарному настрої пішла на відпочинок.

По перерві учасники луцького «червоного дербі» обертів не скидали і в дебюті другого тайму обмінялися гострими випадами. Але якщо «хлібопік» Роман Близнюк завершив комбінацію партнерів пострілом у стійку, то «муніципал» Андрій Бартошук на п’ятачку суперника був переконливим – 0:3. В середині тайму «десятка» номінальних гостей знову опинився в потрібному місті і по хокейному розібрався в епізоді – 0:4.

Вся решта подій у звітному поєдинку перетворилася у формальність і стосувалася більше протокольних цифрових показників. «Переможна варта» останок ігрового часу розглядала як репетицію перед півфінальним двобоєм з АСК «Забороль». Але дострокові переможці звітної дуелі примудрилися втратити через неспортивну поведінку Тараса Вітовщика одного з виконаців. Червона картка суперника гольових дивідендів «теремнівцям» не принесла – захист «муніципалів» впорався із штурмом господарів і залишив свої ворота недоторканними. Лише у рівних складах дабл-пенальті, що пробив Антон Сташевський, дозволив «Теремно Хліб-2» розмочити рахунок – 1:4.

Кращі гравці: Роман Близнюк -  Андрій Бартошук