Гра


2: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Розпочались другі зустрічі плей-офф у Шостій лізі грою між хлопцями з відомої луцької вулиці - Дубнівська, та їхніми опонентами з "Мотора". Перша гра між ними закінчилася з перевагою номінальних господарів у два м'ячі , тож команда мала непогану фору перед матчем- відповідю.

 Саме у цій грі "мотористи" прагнули не лише відігратися , але і "вирвати" перемогу, для того щоб у подальшому поборотися за звання Абсолютного чемпіона у своєму дивізіоні.

 Поєдинок розпочався у невисокому темпі. Суперники довго контролювали м'яч, та намагались зіграти " до вірного". Така тактика безумовно була на руку "ФК Дубнівська", так як команда мала перевагу після першої гри. Розвинути її вдалось Андрію Чернову, якому в одній з контратак вдалось забити м'яч. Перевага червоно-чорних стала ще більш відчутною. В першій половині суперники мали ще декілька гольових моментів, та надійно грали "стражі воріт" , які не дозволили більше "шкіряному" побувати у сітці воріт.

 Не маючи чого втрачати, другу половину " Мотор" розпочав з тиску на ворота опонента, намагаючись вирівняти ситуацію та спромігся таки ударом Ярослава Шморгуна зрівняти рахунок. Це звичайно підняло настрій команді і вони далі "тиснули" на  суперників намагаючись продовжити цей успіх. Але в цей момент в одній із контр-атак після вкидання м'яча воротарем "дубнівчан"  Гринишин Дмитро зумів вдало підставити голову і знову вивести свій колектив вперед. Цей м'яч остаточно "похоронив інтригу" цього двоматчевого протистояння, так як часу щось кардинально поміняти було недостатньо. Команди просто дограли поєдинок, підсумком якого став вихід "ФК Дубнівської" в слідуючий етап змагань.

Кращі гравці: Гринишин Дмитро - Ярослав Шморгун