Гра


0: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Другою грою плей-офф у Шостій лізі у цей недільний ранок став поєдинок між представниками Доросинівської громади та їхніми суперниками з с.Ратнів . У першій грі хлопці з "Раті" здобули впевнену перемогу у три м'ячі, тож на сьогоднішній поєдинок виходили з хорошими перспективами на подальший прохід у слідуючий етап змагань. Для Доросинівців звичайно завдання було досить важким , так як відіграти таке відставання було досить не легко. Та всеж колектив був настроєний по бойовому і з оптимізмом виходив на це протистояння.

 Розпочалась гра з м'ячів гравців " Раті" Артема Лясковського та Андрія Савчука , що зробило перевагу команди у "червоних струях" ще більш вагомою. Слід віддати належне команді з Доросинь .Її гравці не склали руки , і продовжували грати до кінця, не зважаючи на такий негативний для них результат. Команда намагалася бодай скоротити рахунок, створюючи достатню кількість небезпечних моментів, але нажаль для них все це не переросло у забиті м'ячі. Так з комфортною перевагою ратнівчан і закінчилася перша половина гри, що дозволяло команді з впевненістю дивитись у майбутній позитивний результат.

 Друга половина розпочалась "на зустрічних курсах" . М'яч довго не затримувався всередині майданчика, а швидко переміщувався від воріт до воріт. Здавалось що при такій грі результативних атак буде достатньо , та в завершальній фазі завжди чогось бракувало, і голів все не було. Так і пролітали хвилини зустрічі, ведучи ратнівчан до півфіналу Абсолютної першості.

 В кінці гри Артем Лясковський та Костюк Михайло зуміли ще забити м'ячі , та поставити "масну крапку"

у хід цього протистояння.

Кращі гравці: Сергій Кодня - Андрій Савчук