Гра


3: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Зустрілися колективи , які за підсумками "регулярки" зайняли "полярні" місця у турнірній таблиці. Якщо хлопці з Мильська змогли приміряти  срібні медалі Регулярного чемпіонату, то їхні візаві зі Струмівки були тільки сьомими , тож тепер команда поставила на вдале проходження у зустрічах плей-офф.

 Перший поєдинок між ними закінчився з перевагою "Ветерана" у два м'ячі, тож колектив небезпідставно надіявся на успіх і у сьогоднішньому протистоянні.

 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а "ветерани" повели у рахунку. Це Роману Шандруку  вдався влучний постріл і його команда вийшла вперед. Такий перебіг подій зовсім не входив у плани синьо- білих та вони великими силами кинулися вперед відіграватись, що їм таки і вдалось завдяки результативній атаці яку завершив Сергій Романюк. Після цього розпочалась справжня "заруба" . Жоден з учасників протистояння не хотів поступатися, тому на майданчику точилась справжня чоловіча боротьби . Під кінець тайму струмівчанин Василь Міськевич виводить свій колектив вперед на що практично одразу відповів Сергій Романюк, так що на перерву команди пішли як кажуть " при своїх". За кілька секунд до закінчення тайму воротар "ФК Мильськ" отримав пряму червону картку, так що  другий тайм розпочався за чисельної більшості  номінальних гостей, які правда нічого корисного з цього здобути так і не спромоглися. Натомість гравець "ФК Мильськ" Олександр Фіщук зумів вдало  розіграти штрафний удар і вже його колектив повів у рахунку. Цей м'яч підняв "градус гри" у найвищу позначку і команди "лягали кістьми" під кожен удар.

 За п'ять хвилин до закінчення гри Роман Шандрук зрівнює рахунок і практично знімає всі питання на рахунок переможця цього двоматчевого протистояння. На  останній хвилині гри він же забиває м'яч в пусті ворота, і приносить перемогу своєму колективу.

Кращі гравці: Сергій Романюк - Роман Шандрук